Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kurd fiú akar velem ismerkedni, tapasztalata van valakinek?
Nemrég ismertem meg egy kurd fiút, nagyon szimpatikus nekem és én is neki. Eddig nem sokat tudok róla. Szerintetek lehet valami baj, ha ismerkedünk? úgy értem, ha mégsem akarnék tőle semmit, akkor erőszakoskodna?
köszi az értelmes válaszokat
biztos tudatlan vagyok de milyen az a "kurd" fiú??
vagy megint egy hülye rövidítésd?
kurd származású vagy valami ilyesmi akar lenni.
Ne menj bele.
Egy népcsoport, ami hazátlan, képzeld el őket úgy, mint a cigányokat, több országban is jelen vannak, főleg a törököknél.
Attól függ milyen a srác, bár én nagyon előítéletes vagyok, szóval nem közösködnék velük, mert csupa rosszat hallani arról a népcsoportról mindig.
igen, származását tekintve kurd
még csak ismerkednénk
Úgy tudom vmi arabféleség. De sztem nem hazátlanok, inkább ilyen hegylakók. Viszont a hírekben hallani időnként róluk és nem túl jókat, erőszakosak, stb..
Sztem nagyon vigyázz vele! Ha csak kicsit tetszik akkor inkább lépj le időben.
egyszer ismerkedtem még 15 évesen egy arab fiúval, de ő elég erőszakos volt, amikor nemet mondtam, akkor alig akar békén hagyni, szerencsére egy fiú haverom elmagyarázta neki a dolgokat, de utána még megfenyegetett, hogy találkozunk...
ugye a kurdok nem annyira erőszakosak, mint az arabok?
Hurrá, csak magyar ne legyen. Gratula.
Majd a Stockholm szindróma úgyis összefog hozni benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!