Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kurd fiú akar velem ismerkedni, tapasztalata van valakinek?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg egy kurd fiút, nagyon szimpatikus nekem és én is neki. Eddig nem sokat tudok róla. Szerintetek lehet valami baj, ha ismerkedünk? úgy értem, ha mégsem akarnék tőle semmit, akkor erőszakoskodna?

köszi az értelmes válaszokat

2012. nov. 15. 18:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
és saját tapasztalat senkinek sincs? mert igazából csak az számítana
2012. nov. 16. 08:56
 12/18 anonim ***** válasza:
29%

Ilyen koszos, agresszív, hazátlan, primitív, bűnöző senki kell neked?

Apád helyében úgy b.sználak pofon, hogy a fogad kipereg.

2012. nov. 16. 17:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h túl sokan jártak volna már kurddal, látod volt aki azt se tudta mi/ki az. Meg itt Mo-on (hál'istennek) nem nagyon szaladgálnak köztünk, így saját tapasztalatokra ne nagyon számíts.
2012. nov. 16. 22:15
 14/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, hát nem tudom

elég sok rosszat írtak róluk

2012. nov. 16. 22:45
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Arabféleség? Te is hülye vagy. A kurdok iráni népek. Értsd: az Indo-iráni nyelvcsaládhoz tartozó nyelvet beszélnek. A perzsa rokona.
2012. nov. 18. 20:27
 16/18 A kérdező kommentje:
még szó sincs esküvőről, összesen kétszer találkoztunk
2012. nov. 18. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdezö!

A férjem kurd,de itt élünk Magyarországon:) ha szeretnél nyugodtan kérdezz privátban!

2013. febr. 7. 21:43
 18/18 anonim válasza:
a párom kurd. elején meghaltam érte, de most már a gyerek köt össze. borzalmas népcsoport..agresszív undoritó nép. mikor kell tudnak rafináltak lenni de ne menjünk bele
2014. ápr. 6. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!