Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy elmenekülök egy kapcsolat elől?
Általában az ismerkedéseim mindig mély beszélgetésekkel kezdődnek, inkább a férfiak társaságát szeretem, sokkal jobban el tudok velük beszélgetni. Nem az első eset hogy megismerkedtem egy férfiak, barátsággal kezdődött, aztán szerelem kezdett csírázni a dologból. De amint éreztem hogy nem szeret eléggé, és zavarom őt (bár nem egyszer kiderült csak bemagyaráztam magamnak) akkor azonnal elmenekülök. Valamiféle önvédő mechanizmust veszek fel, bizonyára önérzeti kérdés, de inkább bele döglök a fájdalomba egy két hónapig aztán enyhül, tudom. Elmenekülök előle, félve attól hogy majd ő mondja ki hogy nem kellek neki. Aztán voltak próbálkozások a férfi felől de megmagyrászhatatlanul annyira bemagyaráztam magamnak hogy nem szeret, hogy nem voltam már rá utána kíváncsi.
Harcolnom kéne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!