Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg az exemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg az exemnek hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
6 hete szakítottünk és 1 hete tudom hogy terhes vagyok . 22/N , 28/F (Létszi csak normális válaszokat)

2013. nov. 24. 11:11
1 2
 11/14 errre ***** válasza:
57%

igen, joga van tudni róla...

blabla.

de kicsit könnyen irkáltok ide, mert nem rajtatok van a felelősség.

22évesen felnevelni egy gyereket...manapság normális dolog?

biztosan nem kellene...nem látjátok? még írni sem tud. ennek a lánynak tanulnia kellene.

realitás hol van? nem mese ez.

2013. nov. 24. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor 8 hetes vagy min.(az utolsó vérzés 1 napjától számítják) Miért csak 1 hete tudod? Elmondani személyesen mondanám, ez nem sms téma. Anya leszek - tőled. Így.
2013. nov. 24. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Elhívod egy személyes találkozóra, és megbeszéled vele. Mivel szakítottatok, így nehéz helyzetben vagy, és valamilyen szinten ő is, de tudnia kell róla.
2013. nov. 24. 11:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Védekezni gondolom luxus lett volna...
2013. nov. 24. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!