Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos esküvő? Nagyon durva lenne?
Figyelt kérdés
A párom és én is egykék vagyunk.Az ő szülei nagyon tiltanak minket.Arra gondoltunk titokban összeházasodunk.De nem tudom hogy megtehetjük-e.1.Az én anyukám nagyon szeretné látni az egyetlen gyermekét az esküvőjén.2.A páromnak is biztos fájna a dolog.Mert nincs rosszba a szüleivel,csak engem utálnak a szülei. :( Amúgy meg ,hogy megy egy titkos esküvő?2013. nov. 24. 01:12
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagy hülyeség lenne. Egy életre elronthatja a kapcsolatot a szüleitekkel. Az élet nem szappanopera.
3/8 anonim válasza:
ti dolgotok,felnőttek vagytok,ennyire nem kéne beleavatkozniuk, főleg hogy egyből megútálnak,esélyt sem adnak neked.
4/8 anonim válasza:
eloszor is èn mindenkèpp pròbàlnàm rendezni a konfliktust az anyòssal. aztàn lehetne egy szèp eskuvot csinàlni. mindenk boldog lenne
5/8 anonim válasza:
ha hétköznapra foglaltok időpontot az anyakönyvvezetőnél, akkor ingyenes, de 2 tanú mindenképpen kell. de én azt ajánlom, beszéld meg a szüleiddel, hogy miért ellenzik, plusz a párodat se veszítsd össze a szüleivel emiatt, mert később erre rámehet a kapcsolatotok is.
6/8 anonim válasza:
Kicsit hasonló volt az én helyzetem is.
Nehéz volt, tényleg.
De mivel mi ketten alkottunk egy PÁRT, ezért elmentünk a szülőkhöz, bejelentettük, és meg is hívtuk őket.
De nem kértük beleegyezésüket, áldásukat.
HA normális emberek, csak örülniük kell a gyerekük örömének!
7/8 anonim válasza:
Nem az engedélyüket kell kérni. Bejelented, hogy összeházasodtok és kész. Ha akarnak, eljönnek, ha nem, nem. Nehogy már az Ő döntésüktől függjön! Ők házasodnak vele össze?! AKKOR?!
8/8 anonim válasza:
Ha felnőttek vagytok, akkr legyetek ahhoz s felnőttek, hogy be meritek jelenteni a szülőknek a szándékotokat.
Amíg erre nem vagy képes, addig tutira nem vagy érett a házasságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!