Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy újra belémsze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra belémszeressen?

Figyelt kérdés
Múltkor nagyon összevesztünk,de nem szakítottunk, csak idegességben majdnem. Azt mondta, ha szakítottunk volna, függetlenül attól, hogy még szeret és hiányoznék, akkor sem kezdené újra. Azt tudom, hogy szeret, de úgy érzem már kezd kihűlni részéről a dolog. Már próbálkoztam sexi fehérneművel és mindig kedves vagyok, bár mostanában kevesebbet mosolygok, mert úgy érzem bármikor elveszíthetem és akkor már nincs vissza út. Még most akarom helyrehozni a dolgokat.
2009. nov. 20. 06:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Mar semmit...megunta a veszekedest...
2009. nov. 20. 09:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért annyira sokszor nem veszekszünk. Többnyire abból van a vita, hogy ha kamuzik,de amikor rájövök akkor már visszahúzza fülét-farkát.
2009. nov. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!