Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy újra belémszeressen a barátnőm? (Lent)
persze csak kalandozik, persze, csak nem kellesz neki...
könyebb ezt irni, mint küzdeni... kicsit én is igyvagyok, hogy 2év után nem azt érzem a barátom felé, amit kellene, de attólmég szeretem, és nemtudom nélküle elképzelni az életemet! újra szerelmes akarok lenni belé, ugy igazából... de ő nem veszi a "lapot", nem küzd, nem érzi a problémákat, ugyanugy megbánt aprobbságokkal (nemond, hogy te ilyet nemcsináltál, őis, észre sem veszi...), igazán pitiánerekkel, de ilyenkor ez csak szög a koprosóba. pedig ha udvarolna, ha kicsit "feltünöbben" -neértsétekfélre- szeretne, tudom, hogy hamarabb rendbe tenném magam. igy nemtudom. pedig tudom hogy nagyon szeret, és a szivem szakad meg ha a szakitásra gondolok...
szerencsésvagy kérdező, hogy a te barátnödnek volt mersze ez elmondani (:
Az előző válaszolónak!
Én is ugyanezt érzem, és olyan hülye ez a helyzet.:/ Nem tudom, mi lenne a helyes döntés. Lassan 3 éve vagyunk együtt, és pár hónapja ugyan ezt érzem.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:01-nek ment
akkor nem vagyok egyedül :)
hónapokat én biztos nem adok ennek a dolognak, valahogy megkellbeszélni...
de persze ezt veszi le ebböl mindenki, ezt venné le a barátom is... "csak hülyít" :)
a férfiaknak érzelmi téren néha túlegyszerű a gondolkodásuk, minden rosszindulat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!