Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy újra belémszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy újra belémszeressen a barátnőm? (Lent)

Figyelt kérdés
4 nap alatt 3x mondta hogy mégsem kellek neki. Volt amikor aztmondta hogy én, volt hogy aztmondta egy másik srác. szeret engem, csak nemannyira amennyire kéne és vágyik az újra. 14hónapig voltunk együtt.
2010. szept. 13. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
még kalandozna. ez ellen nem tehetsz semmit. vagy rájön, hogy veled jó, és nem kell más, vagy megy és kalandozik, mert fiatal (ugye fiatalok vagytok?).
2010. szept. 13. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
mint a szart hagynám az ilyen nőt
2010. szept. 13. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:

persze csak kalandozik, persze, csak nem kellesz neki...

könyebb ezt irni, mint küzdeni... kicsit én is igyvagyok, hogy 2év után nem azt érzem a barátom felé, amit kellene, de attólmég szeretem, és nemtudom nélküle elképzelni az életemet! újra szerelmes akarok lenni belé, ugy igazából... de ő nem veszi a "lapot", nem küzd, nem érzi a problémákat, ugyanugy megbánt aprobbságokkal (nemond, hogy te ilyet nemcsináltál, őis, észre sem veszi...), igazán pitiánerekkel, de ilyenkor ez csak szög a koprosóba. pedig ha udvarolna, ha kicsit "feltünöbben" -neértsétekfélre- szeretne, tudom, hogy hamarabb rendbe tenném magam. igy nemtudom. pedig tudom hogy nagyon szeret, és a szivem szakad meg ha a szakitásra gondolok...

szerencsésvagy kérdező, hogy a te barátnödnek volt mersze ez elmondani (:

2010. szept. 13. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:

csak hülyít téged

hagyd ott

2010. szept. 13. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Az előző válaszolónak!

Én is ugyanezt érzem, és olyan hülye ez a helyzet.:/ Nem tudom, mi lenne a helyes döntés. Lassan 3 éve vagyunk együtt, és pár hónapja ugyan ezt érzem.

2010. szept. 13. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:01-nek ment

2010. szept. 13. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor nem vagyok egyedül :)

hónapokat én biztos nem adok ennek a dolognak, valahogy megkellbeszélni...

de persze ezt veszi le ebböl mindenki, ezt venné le a barátom is... "csak hülyít" :)

a férfiaknak érzelmi téren néha túlegyszerű a gondolkodásuk, minden rosszindulat nélkül.

2010. szept. 13. 22:17
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat(: de aztmondta hogymár mindent megtettem innentől kezdve rajta múlik hogy visszajön-e. mivel hódítsam mégis vissza? mivel kedveskedjek? mivel lepjem meg? ötletemsincs és venni emg nemakarok neki semmit.
2010. szept. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!