Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félek a komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a komoly kapcsolatoktól?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és soha nem mertem belemenni komolyabb kapcsolatban. 18 évesen voltam először férfival, de utána elköltözött, szóval az nem tarottt sokáig. Most is lenne lehetőség, hogy járjak valakivel, de félek elkötelezni magamat. Vagy sose leszek képes kapcsolatban élni? Szeretek esténként egyedül lenni a szobámba. Nem sokáig tudok senkit se elviselni, ha sokáig itt van. Ha lenne barátom, és itt aludna, tuti belezavarodnék. El fog múlni? Volt már valaki hasonló helyzetben és mitől lehet ez?
2009. nov. 20. 02:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocs, előző hozzászóló, 21/F
2010. febr. 22. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Istenem, de jó olvasni a válaszaitokat! Megfogalmazva, ami engem is nyomaszt.

Én szerintem egyedülálló típus vagyok. :( Jó olvasni, hogy nem mindenki 18-20-22 évesen akarja egyből lekötni magát.

Persze jó dolog odabújni valakihez, de nem férjet keresni mint sokan.

:) 20L

2011. júl. 19. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!