Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a komoly kapcsolatoktól?
Szüleid amég eltartanak ez csak addig mehet.
Ha nem tudsz senkit elviselni ott már szerintem nagyobb baj van mint az hogy nem akarod elkötelezni magad.
ha öten lennétek testvérek egy szobában akkor nem lennél ennyire antiszociális. szerintem térj vissza a valódi világba a netes világból.
2009. nov. 20. 03:56
Azért mert belül érzelmileg még maradtál 12 éves szinten.
2009. nov. 20. 04:59
Hasonlitunk kicsit egymásra, bár Én fiú és még mindig szűz:((
Te is lehet, hogy nagyon elzárkozol az emberek elől gondolom nem is nagyon beszélgetsz velük és szeretsz "elbújni" a világ elől.
Csak azért, mert Én is még mindig ilyen vagyok, általános sokszor cikiztek barátaim nem is voltak most is alig vannak, ezáltal szinte mindig egyedül voltam most is sokszor egyedül vagyok és tudom, hogy nem jó ez, így.:( Komoly kapcsolatom Nekem sem volt csak 1 hónapos kapcsolataim voltak és mindnek a zárkozottságom vetett véget. Szerintem Nekem már biztos nem lesz komoly kapcsolatom hiszem nem vok nagy dumás, társasági ember, így hogy szeretne belém egy lány? Nem, de?
Szeritem, azért próbálj nyitni az emberék felé, hogy elmúljom Nálad ez "Nem sokáig tudok senkit se elviselni, ha sokáig itt van." Akkor szerintem már nem fogsz félni a komoly kapcsolatoktól.
Bocs ha hosszú lett.
21/F
2009. nov. 20. 10:45
én is ilyen vagyok ám. Én sem akarok senkihez odaköltözni. És nem azért mert zavarna, hanem azért mert a függetlenségemet akarom megtartani.
Sok lány így van ezzel.
Sztem az a bajos, ha valaki azért megy mindig bele egy kapcsolatba, mert kapcsolatfüggő.
Az egyedül lét nagyon jó dolog. Én inkább a függetlenségemet, szabadságomat féltem. Biztos van olyan ffi, aki mellett így is lehet élni.
Sztem te a magányt szoktad már meg, jó "öreg" magányos farkas-leány vagy:D
2009. nov. 20. 14:27
5/12 A kérdező kommentje:
Valóban a szabadságomat is féltem. Vannak azért barátaim, de akárhányszor belekerülnek kapcsolatba, az elején minden oké, aztán megy a féltékenykedés és az nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy valaki hivogasson, kivel, hol és mit csinálok. A hideg kiráz a gondolattól is. Nagyon remélem, hogy sikerül egyszer az életben találnom olyan párt, aki hasonlóan gondolkodik egy kicsit. Az se jó, ha egyformák vagyunk. Olyan mint a mágnes, két egyforma pólust nem lehet összerakni.
szerintem is ha egy kicsit kimozdulnál othonról,vagy tartoznál valami közösséghez,más lenne a történet,mindenesetre,kevesebbet netezz mert az tényleg függővé tesz és akkor nem tudsz független maradni:)
2010. jan. 4. 10:30
én 23 éves srác vagyok, ugyanezt érzem mint Te, most szakítottunk a barátnőmmel 3 hónapja, és azóta mintha kicseréltek volna! mindenre van időm, imádom az egyedüllétet, bárhova elmehetek, nem kell beszámolni senkinek arról, hogy mikor, hol, kivel, mit csinálok, nem kell egy rakás telefonszámlát kifizetni, büntetlenül elmehetek a barátaimmal, flörtölhetek lányokkal... stb. És én sem vágyok komoly kapcsolatra, sokkal több a hátránya mint az előnye, ahogy leírtad, az elején minden jó, aztán a féltékenykedés, állandó telefonálgatások, mindenhova együtt menni. Egyszerűen megfullad az ember... sokkal jobb egy laza kapcsolat szerintem, csak sajnos mindenki komolykodni akar... sőt mi több valaki már férjet keres 18 évesen. Bediliztek az emberek?! nem ilyen világot élünk...
2010. jan. 4. 11:38
8/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem én vagyok a beteg. Fiatal vagyok ahhoz, hogy lekössem magam. Csak egyszerűen ezt látom, hogy mindenki betegesen keresi a párját, tartozni akar valakihez, mert hogy az milyen jó. De aztán ha nem élte ki magát valaki, akkor meg 30-40 évesen kiég és unja az életét, nem tud mozdulni, mert akkor már nem egyedül van. gyerekek stb.
előző vagyok, ez pontosan így van. Nem egy ismerősöm van aki már 17-8 évesen lekötötte magát, és most 25-6 évesen, kezdi kiélni magát a pasija/férje/barátnője/felesége mellett... és ez undorító. Én is még jó hogy időben léptem 3 év után... még nem késő. Én sem akarom lekötni magam még egy jó ideig. A függetlenség mindennél többet jelent. Persze az nem utolsó ha van kivel szexelni :)
2010. jan. 5. 10:19
Itt a legtöbben azt irják le amit én magam is érzek sokszor. Például most is összejöttem egy lánnyal, aki már régóta tetszik, de kezdem érezni AZT. És mintha az egyik részem azt mondana hogy nehogy ott hagyd mert megbánod, a masik meg hogy menekülj. Gyomorideg, miegymás. Olyan jó lenne ezt leküzdeni. Annyira utálom magamat sokszor emiatt... Remélem hogy el fog múlni neked is. Csak remélni tudom.
2010. febr. 22. 22:24
Kapcsolódó kérdések: