Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé összekaptunk a barátommal, és azt mondtam inkább ne is jöjjön. Szerintetek nem kellett volna?
Az a helyzet,hogy elég ritkán találkozunk a barátommal kettesben.
30 km van köztünk és holnap 'ünnepeljük' hogy 2 éve együtt vagyunk és eljön hozzám.
Tudni kell, hogy a buszmegállótól mi 5 km-re lakunk.Eddig ha jött(ritán)kimentünk a buszmegállóhoz.
Anyumnak épp van ott dolga holnap, amit 10re végez el kb, és a barátom gyakorlatilag lusta addigra ott lenni.
Azt mondta még korábban,hogy kb 12-1 kor indul mivel szombat van és nem tud felkelni.
Aztán most azt,hogy ő pedig otthonról 10kor fog indulni, ha megvárjuk ott míg odaér jó, ha nem akkor jön gyalog.
Erre felhúztam magam, hogy tényleg ennyire nem számít neki és nem fontos,hogy velem legyen minél többet? Arról nem beszélve,hogy 5órakor vissza kell mennie?
Azt írtam neki,hogy ne is jöjjön sehova ha így áll hozzá,már nem érdekel engem se.
szerintetek rosszul tettem hogy ezt írtam,vagy egyetértetek velem?
meg is jött de mit számít ez.
Ideges vagyok,hogy nem akar többet velem lenni,mint 2-3 óra...másfél hónaponként!
Semmi dolga. Abszolút.
Sulis, hétvége mindig szabad, esténként kocsmázik nappal játszik aztán tanul...
Nem csak az, hogy nem jön pontban mikor ott vagyunk...hanem ehhez is rá kellett vennem, hogy hadd az évfordulónkkor legalább töltsünk el több időt együtt...
Ő jött volna kb fél 1 kor, majd 4 kor vissza.
9-es, igen, elkèpzeltem mennyi dolga lehet egy iskolàs fiùnak szombat dèlelott :D apu-anyu feltett làbbal dirigàl neki a kanapèròl, h takarìtson, mosson fozzon, de elotte hùzzon ki a piacra bevàsàrolni, tanuljon is meg, aztàn majd utàna kap 2 òra kimenot....hàt persze XD milyen hulye itt mindenki!
kèrdezo, igazad van, jogosan esik rosszul, h a pasid lusta ràd idot szànni ès elobb elindulni hozzàd! inkàbb lenne hàlàs, amièrt anyud kimegy elè, ès nem kell a hidegben +5 km-t sètàlnia. de neki nem jò, mert akkor nem tud dèlig aludni....hàt tudod uzenem a sràcnak, h bekaphatja a kiskocsog! te meg ne hidd, h csak azèrt mert kinyitod a szàdat ès elmondod, h mi bànt, màr hisztis vagy!
Itt minden válaszadó kis srác akinek otthon kivan nyalva a segge? :D
Nem mind, volt norma válasz is persze csak azt lepontozták...
A kérdező eleve le is írta hogy nem dolga van a srácnak csak aludni akar délig. És már mért menne ki később IS az anyuja? A dolgozó munkás ember alkalmazkodjon a lusta kölyökhöz akinek semmi dolga? A benzin nincs ingyen mindenkinek és az anyujának lehet később más dolga van, pl háztartás!!!
Önző hozzáállás hogy az anyuja menjen ki megint érte, neki nem lehet más dolga? Pont hogy ő tesz azzal szívességet, hogy 10kor elhozza mert pont ott van dolga.
Azt is írta a kérdező, hogy ritkán vannak együtt, és 5körül már mennie is kell. És 1kor akarna indulni hozzá? Örülnétek neki ha a párotok 2-3 órát akarna veletek tölteni csak? Tuti nem :P
Kérdező, azt kell mondanom a párod nem szeret, mert én is voltam már ilyen helyzetben és én voltam a lustább fél. De tudom azt is milyen ha nem vagyok az...
Ha nehezen teszek meg dolgokat a másikért, pl korábban kelés, akkor nem is akarok igazán vele lenni. Amikor meg nagyon szerelmes voltam akár hajnalban gyalog is indultam volna és minél többet együtt lenni.
A reakciód a pasid felé valóban kicsit hisztis, de jogos. Próbáld neki szebben elmondani, kérdezz rá veled akar e egyáltalán lenni. :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!