Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Statisztika! Hogyan szívattad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Statisztika! Hogyan szívattad meg az exedet?

Figyelt kérdés
Minden sztori zöldet kap!!!!!

2013. nov. 22. 17:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Bejelöltem egy csini kamu profilon, és nem is kellett csinálnom semmit sem, mert magától rámászott. Ennyire debil volt a drága xD
2013. nov. 22. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2013. nov. 22. 17:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem meséltek olyat hogy egy pasit megcsalt a barátnője és szakítottak. Késöbb a csaj összejött a másik pasival és küldött az exének egy képet ahogy éppen orálisan kielégiti a jelenlegi pasiját. Az exe meg a képet elküldte a csaj apjának...
2013. nov. 22. 17:39
 4/14 anonim ***** válasza:
39%

Kamu regisztráció a társkeresőn. Magamba bolonditottam kicsit, incselkedtem vele majd elhívtam randizni 50 km-rel arrébb. Persze senki nem várta ott. Aztán elképesztő durván lekoptattam :D

Sose jött rá, hogy én voltam.

Mikor meg a fülembe jutott, hogy új kerékszettet vett akkor megnéztem én is közelről azokat a kerékszetteket ;)

Sajnos nem tartottak valami sokáig neki, már másnap deffektes lett az összes kerék xDD

2013. nov. 22. 17:53
 5/14 errre ***** válasza:
67%
gyerekes.
2013. nov. 22. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapig jártunk együtt, azt mondta szeret, imád velem lenni stb...én is mondtam neki. Miután először lefeküdtünk, közölte hogy csak egy alkalomra kellettem, mert neki menyasszonya van aki terhes, és vele kell lennie....

Mikor eltelt a megfelelő idő, azt mondtam terhes vagyok, mikor rákérdezett, meg akarom e tartani, és mi lesz most, látni akarja majd ha meg akarom tartani...megmondtam neki hogy erre előbb kellett volna gondolnia. Ennél többet nem mondtam.

Aztán eltűntem az életéből, és nem válaszoltam sem a hívásaira, sem az smsekre. 1 hónapig még írogatott, de nem válaszoltam. Meg is untam, és számot váltottam.

Azóta sem tudja hogy csak vissza akartam ütni azért hogy átvert, hazudott, és pont oda csaptam ahol a legjobban fájt neki.

2013. nov. 22. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy, mert gyerekes
2013. nov. 22. 23:20
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
A sok szentfazekas már megint...aki szerint gyerekes az mi a f**ért jön ide? Kattintsatok tovább a főoldalon de nem kell itt károgni és lepontozni azt aki a kérdésre válaszolt. Itt senki nem arra volt kíváncsi hogy szerintetek gyerekes vagy nem gyerekes. Aki nem tud a kérdésre érdemi hozzászólást írni az ne írjon semmilyet.
2013. nov. 23. 06:43
 9/14 A kérdező kommentje:
8as!! Köszi hogy helyettem is leosztottad, és természtesen ment neki a negatív! ;) Köszi mindenkinek a sztorikat! MÉG JÖHETNEK!!!!
2013. nov. 23. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
23%

Én nem az exet "szívattam", hanem a férjem ex szeretőjét.De csak azért, mert szemét volt.

Ahelyett,hogy emelt fővel elfogadta volna,hogy a férjem nem őt választotta,kavart ,hazudozott...

Írt szemét leveleket,amire válaszoltam.Közös,boldog képeket töltöttem fel rólunk,magamról,hogy kivirultam....

Nem is szívatás volt ez.Inkább csak tudomására hoztam, hogy újrakezdtük, boldogabbak vagyunk,mint valaha...és átvitt értelemben neki köszönhetjük.mert általa döbbentünk rá,hogy még szeretjük egymást...

Neki ez elég "szívás " volt...szerintem...

2013. nov. 23. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!