Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szívattad már meg az exed?
Úgy szívattam meg,hogy elhagyott,aztán rájött hogy más nem fog neki tűrni annyit,mint én tűrtem(hülye voltam),mikor
küldözgette a bocsánatkérő ajándékait,szépen kidobáltam őket,megváltoztattam a telefonszámomat,teljesen levegőnek néztem,ha megláttam az utcán,rögtön átmentem a másik oldalra.....ez őt jobban zavarta/bántotta,mint bármi más....
Az értelmes,normális emberek túlteszik magukat az exbarátukon/bnőjükön,főleg ha nem volt jó a kapcsolat,és úgy váltak el.....
Nagyon szemét volt velem, ezért mérgemben csináltam. Nagyon megbántott, bár tudom, ez nem megoldás semmire.
A sztori annyi, hogy megismerkedtünk, találkozgattunk, majd össze is jöttünk. Közben mondogatta mennyire szeret, így le is feküdtünk. Tehát kb mint egy kapcsolat.
Aztán közölte, hogy csak 1 éjszaka volt, mert neki menyasszonya van, aki terhes és vele kell lennie a gyerek miatt. (Ismerkedésnél azt mondta, hogy nincs senkije)
Mikor az eltelt idő engedte, azt mondtam terhes vagyok. (neten beszéltünk ) Mikor kérdezte meg akarom e tartani, azt írtam semmi köze hozzá. Majd kiléptem.
Utána jöttek a hívások, azt nem vettem fel, majd az smsek, hogy mennyire sajnálja hogy átvert, hazudott stb...és szeretné tudni mi van. Annyit írtam neki, hogy erre előbb kellett volna gondolni.
Még egy hónapig írogatott, hogy mi a helyzet.
Soha többet nem beszéltem vele, nem írtam neki, nem válaszoltam semmire. Majd számot is cseréltem.
Igen, csúnya dolog volt, de akkor annyira padlón voltam, hogy csak bosszúra vágytam, hogy ő is szenvedjen, és beletaláltam.
Ma már érettebb vagyok mint akkoriban, és nem csinálnék ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!