Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha írna az exed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha írna az exed, akivel nem vagy se rosszba se jóba, hanem csak a köszönőviszony maradt meg?

Figyelt kérdés

Írna egy kedveskedő, baráti, szimpla üzenetet, hogy hogy vagy stb. Már nem érzel iránta semmit, de ő volt az, aki mélyen beletaposott a szívedbe (kidobott). Válaszolnál neki, vagy lesz@rnád? Ilyen esetben egy baráti viszony kialakítása erőltetett lehet vagy akár jól is működhet?

Ui.: Miért kereshet többször is az ex, aki dobott, hogy barátkozzatok???

2013. aug. 8. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
döglött kutyát nem ásunk ki ha már elástuk
2013. aug. 8. 00:30
 2/5 A kérdező kommentje:
első: igazad van de ez akkor is kellemetlen helyzet hogy keres... nem akarom bunkón lerázni az egykori szerelmemet akit egykor egy kedves embernek tartottam de mostanra már nem érdekel semennyire sem... és nem értem miért nem hagy békén, miért kell a másik életéről egyáltalán tudomást venni, miért nem elég a köszönőviszony és kész
2013. aug. 8. 00:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Megnyugtatná a lelkiismeretét.

Ezt szeretik.

2013. aug. 8. 00:36
 4/5 A kérdező kommentje:
óó már sokszor beszéltünk, szóval már elégszer megnyugodhatott a lelkiismerete. és pont ez a baj, hogy oké hogy eddig még beszéltünk (megjegyzem mindig ő keresett) meg húztuk egymás agyát ezzel a barátság dologgal, csak hogy én már nem akarok semmiféle beszélő viszonyt sem vele, mert unom is már a beszélgetést meg talán őt is. és én végleg véget akarok vetni ennek, nincs értelme a kamu barátságnak. egyszerűen csak be akarom tudni az exemnek akivel valamikor jó volt de már vége.. ezt hogy tudassam vele udvarias formában? nem akarom megbántani, nem akarok bunkó lenni, mert ő kedves velem, de akkor is...
2013. aug. 8. 00:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Unatkozik, barátkozik stb. Engem az ÖSSZES exem megkeresett a nyáron, fogalmam sincs mi van. Mindegyiknek normálisan válaszoltam, beszélgettem velük. Nem kell bunkózni, mi értelme van? Legyen tartásod, úriember mindig úriember. Egyébként meg szép pillanatokat okoztak neked régebben, nem? Emlékezz vissza csak azokra, és úgy beszélj velük. Lehet, hogy egyszer még segítséget fogsz kérni tőlük.
2013. aug. 8. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!