Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány fiúval csókolóztál már életedben?
Figyelt kérdés
Jártatok is vagy volt olyan is akivel nem?:)
kort is írjatok :)
Én 16/L és 2 fiú és jártam is velük.
2009. nov. 19. 18:51
22/30 anonim válasza:
én 21 lánnyal és ebből kb 6-al jártam..
19/f
24/30 anonim válasza:
1 lánnyal, 1 fiúval, egyikkel sem jártam, csak kíváncsiság volt :)
20/L
25/30 anonim válasza:
Eggyel és nem is akarok mással 20/L
26/30 anonim válasza:
19/L hát ha jól számolom 21-22 fiúval ebből kettő párkapcsolat...:) nem nem vagyok k....a egy pasival feküdtem le akivel fél évig voltam,22 az meg belefér tapasztalásnak:)
27/30 anonim válasza:
baromi sokkal. nem tudom pontosan kb 40 (nem érdekel a kiotatás, nem züllök, nem tartom magam sz*rnak)
20L
28/30 anonim válasza:
Hoszonegy-kettő pontosan nem tudom.
19/L.
29/30 anonim válasza:
Szerintem ez nem annyira fontos kérdés de látom nagy felháborodást keltett:)Szerintem mindenki el tudja dönteni hány emberrel csókolózzon,nem a mennyiség számít amúgy meg drága életem Savanyú becenévre hallgató kislányka!Nagyon szép és jó hogy a barátoddal együtt vagy két éve és hogy te még csak vele csókolóztál de még te is belekerülhetsz abba a helyzetbe hogy szakít veled vagy te szakítasz vele és ha észre vetted volna aranyom a mai fiatalook nem képesek kivérni 1 hónapnál többet anélkül hogy lefeküdnének egymással mert ha nem teszed meg a fiú szakít veled szerinted akkor egy csókra fognak várni hónapokat vagy mi ? Lehet hogy beadják a jó kis csajozós szlogent hogy hú de jó vagy bébi stb... és kb 2 nsap mulva kidobja szerintem így lehet egy pár fiúval csókolózni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!