Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány fiúval csókolóztál már életedben?
Jártatok is vagy volt olyan is akivel nem?:)
kort is írjatok :)
Én 16/L és 2 fiú és jártam is velük.
Vagy talán te akarsz vele csókolózni? --> ez mégis hogy következik az én válaszomból, kedves?:) sehogyan. gondolkozz, mielőtt írsz.
Miért van az hogy mindenki arra van itt ráállva hogy a 14 éveseket kioktassa? --> mert sokan annyi idősen cseszik el az életüket, és válnak erkölcstelen libákká, mert ciki szűznek lenni, meg ciki nem csókolózni valakivel. aztán majd 3 év múlva meg panaszkodnak, hogy minden pasi csak meghúzza őket. szerinted az pl normális dolog, hogy valaki 6 fiúval csókolózott már 14 évesen? mert szerintem nagyon nem. ennyi idősen az embernek eléggé mással kellene foglalkoznia. én megértem, hogy a csapból is ez folyik, na de nem az a világ legnagyobb szomorúsága (:(((( --> elég hangsúlyos), hogy valaki még 14 és fél évesen nem csókolózott és járt senkivel.
nem tudom. kb. 15-tel.
17/L
nem mindegyikkel jartam.
19: 36 nagyon fáj neked valami.
Savanyú a szőlő biztos.
Te csókolóztál már életedben?
én 4 pasival...meg 1 lánnyal...
egyik buliban..kicsit sokat ittam..:D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!