Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hány fiúval csókolóztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hány fiúval csókolóztál már életedben?

Figyelt kérdés

Jártatok is vagy volt olyan is akivel nem?:)

kort is írjatok :)

Én 16/L és 2 fiú és jártam is velük.

2009. nov. 19. 18:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Jó sok, volt akivel nem is jártam. Az első csókom elég gáz volt, mert iszonyú nehezen éreztem rá a lényegre, sokat szerencsétlenkedtem. De mostanra már nagyon jól csókolok - legalábbis állítólag:D
2009. nov. 19. 19:12
 12/30 anonim ***** válasza:
16%
14 vagyok, kb 6`al smaroltam... es ebbol 2`vel jartam. :D
2009. nov. 19. 19:13
 13/30 anonim ***** válasza:
1 ilyen van csak, már másfél éve járok vele. :) Nekem elég lesz Ő. :D
2009. nov. 19. 19:18
 14/30 anonim ***** válasza:
2, plusz vagy 6 lány xD
2009. nov. 19. 19:33
 15/30 anonim ***** válasza:
18 vagyok és eddig 5 barátom volt.. Velük, meg volt jó pár akivel nem jártam, de velük minddel ilyen 15-16 éves koromban. Oké.. én is szégyenlem, elfajzott voltam xD De már lassan egy éve van egy barátom, akit szeretek és nem is akarok többé mással.:)
2009. nov. 19. 19:33
 16/30 anonim ***** válasza:

Vagy talán te akarsz vele csókolózni? --> ez mégis hogy következik az én válaszomból, kedves?:) sehogyan. gondolkozz, mielőtt írsz.

Miért van az hogy mindenki arra van itt ráállva hogy a 14 éveseket kioktassa? --> mert sokan annyi idősen cseszik el az életüket, és válnak erkölcstelen libákká, mert ciki szűznek lenni, meg ciki nem csókolózni valakivel. aztán majd 3 év múlva meg panaszkodnak, hogy minden pasi csak meghúzza őket. szerinted az pl normális dolog, hogy valaki 6 fiúval csókolózott már 14 évesen? mert szerintem nagyon nem. ennyi idősen az embernek eléggé mással kellene foglalkoznia. én megértem, hogy a csapból is ez folyik, na de nem az a világ legnagyobb szomorúsága (:(((( --> elég hangsúlyos), hogy valaki még 14 és fél évesen nem csókolózott és járt senkivel.

2009. nov. 19. 19:36
 17/30 anonim ***** válasza:
57%

nem tudom. kb. 15-tel.

17/L

nem mindegyikkel jartam.

2009. nov. 19. 19:41
 18/30 anonim ***** válasza:

19: 36 nagyon fáj neked valami.

Savanyú a szőlő biztos.

Te csókolóztál már életedben?

2009. nov. 19. 19:53
 19/30 anonim ***** válasza:
a szőlő nem savanyú. én vagyok az a válaszadó, aki írta, hogy 17 éves, és most van 2 éves kapcsolata. szóval tanulnod kell még a "vádolást". és szerintem akkor mondom el a véleményem, amikor csak akarom^^
2009. nov. 19. 20:00
 20/30 anonim válasza:

én 4 pasival...meg 1 lánnyal...

egyik buliban..kicsit sokat ittam..:D

15L

2009. nov. 19. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!