Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmondaná, hogyan működik egy szerető párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, de rettenetesen racionális ember vagyok, és elég rideg környezetben nőttem fel. A szüleim nem nagyon tudták kimutatni a szeretetüket pl.: nálunk nem volt puszi, ölelés, simogatás, jó szó. Tisztességesen neveltek, de a kézzel fogható szeretet kimaradt az életemből. Azt sem láttam, hogy ők szeretnék egymást. Inkább csak veszekednek mindig. Közben viszont azt mondják, hogy szeretik egymást. Most van az első párkapcsolatom, ahol mindketten szeretjük egymást. Viszont nem tudom, hogy azok a nagy szavak, hogy tisztelet, bizalom, megértés, elfogadás valóban élnek? Mert az én oldalamról ez így van. De a férfi (jelen esetben a barátom) is elfogad engem úgy, ahogy vagyok? Nem vagyok tökéletes, van például egy kis pocakom, amit szörnyen szégyellek. Ő azt mondja, hogy ő így szeret. Egy kapcsolat nem csak a testiségről szól, ugye? Egy korábbi "barátom", akivel nem volt semmi szex, mert már két hét után nagyon erőltette, azt mondta, hogyha egy kapcsolatban nincs szex, annak nincs is értelme, és ő már hagyott el csajt azért, mert egy betegség miatt huzamosabb ideig nem volt szex. A barátom annyit mondott erre, hogy ő nem hagyna el ilyenért, mert van a testiségnél fontosabb dolog is. Ez valóban így van? Miről szól egy kapcsolat? A férfiak többsége csak a szexért van a barátnőjével? A férfiaknak is fontos a kapcsolat lelki része?

19 éves vagyok. És leugató válaszokat nem kérek. Tényleg nem tudom, hogyan van ez általában. És nem nagyon tudom kitől megkérdezni, mert a barátnőim közül még senki sem talált magának párt, szüleimről meg felesleges lenne ilyet kérdezni, mert ha az a szeretet, amit ők mutatnak, akkor nem akarom, hogy szeressenek.

2009. nov. 19. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogyha valaki szeret úgy szeret ahogy vagy és a férfiaknak is fontos a lelki kapcsolat hogyha nem csak 1 éjszakás kalandot akar.
2009. nov. 19. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik férfi tudja kimutatni az érzéseit, nem akarok általánosítani!!!

Egy kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, és véleményem szerint a lelki kötődés.

Számomra, például fontos az, hogy mindenről tudjak beszélni a barátommal, akár az érzéseimről, akár kettőnkről, vagy a problémáinkról.

Fontos, hogy megértsd a másik jelzéseit, hogyha mégsem tudja szavakkal elmondani, hogy mi bántja, vagy hogy mit érez stb.

Persze fontos a szex, de én nem bújok össze azonnal a pasijaimmal... ha szeret, úgyis kivárja az időt, ha nem akkor ennyi, keressen mást!

Igenis vallom, hogy van még olyan pasi, aki tud szeretni, és nem csak a szexre kell neki egy lány, hanem azért, hogy teljes legyen, úgy hogy van mellette valaki, akivel megoszthatja a mindennapjait, és akivel jól érzi magát, és ez kölcsönös. :)

2009. nov. 19. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

figy én 18 évesen (tavaly) vesztettem el szüzességem egy ugyancsak szűz csajjal ő 17 volt. És hittem benne hogy szeretni fog 1x lefeküdtem vele úgy leszart mintha nem is létezne!!!!!!!! és zavart engem hogy csak ennyire kellettem neki? Jóhogy énse foglalkozok azzal aki folyton kifogásol és nemveszi fel a telot és elérhetetlenné válik 1 hónapot jártam vele aztán 1 hónnapig nemtudtam vele beszélni se mert túl "elfoglalt" volt.

Szerinted ez kapcsolat? Nem

szóval igen is fontos.

egy kapcsolat 3 dologról szól:

-szellemi

-lelki

-testi

ha ez a 3 nincs meg nincs összhangba akkor ne csodálkozz

és igen is fontos a SZEX vagy elfogadod vagy nem!!

én ugy vagyok vele hogy nagyon szerettem őt de ha ő nemkiváncsi a szexre akkor FÚJODJON fel. Mi az h nincs szex???? valami baj van velem? mert akkor ezekszerint nem illettünk össze. Igyhát jó hogy ha ő leszar akkor énis őt

szóval igen is adj hangsúlyt a szexre.

Előbb utóbb a te barátod is bele fog unni a puszi-puszi kapcsolatba és elege lesz belőled. Szóval amit ma állít hogy nem fontos még nem biztos hogy örökre igy fog hozzád állni.

Sajna ez van.

19/F

2009. nov. 19. 18:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Már lefeküdtük egymással. Én elismerem, hogy fontos a szex. Sőt én is imádom, de soha nem tudhatom, hogy mit hoz az élet. Már sajnos volt egy csúnya nőgyógyászati betegségem nekem is, és két hónapra el voltam tiltva a szextől (hát csak mosolyogtam rajta, mert akkor egyáltalán nem volt barátom, sőt még semmiféle jelölt sem), de bármikor történhet újra valami, ami miatt nem lehetne egy ideig szeretkezni, és belehalnék, ha ezért elhagyna a barátom. Nem a szex ellen vagyok. SŐT! Én imádom a szeretkezést, csak mellette fontos, hogy az élet más területein is számíthassak a másikra. Hogyha baj ér, akkor tudjam, hogy ott van. És nem tudom, hogy ez egy férfi számára elfogadható életút-e.

2009. nov. 19. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen nagyon fontos a kapcsolat lelki része ...Ha a fiú szerelmes a lányba akkor az 1 ik legfontosabb. Ha nem akkor a szex az első... 2 Kapcsolatom volt amikor " szerelmes " is voltam olyankor nagyon sokat számított, hogy csak 1 szerűen kézen fogva sétáljunk, beszélgessünk... stb stb a többi kapcsolatomba mikor nem voltam szerelmes ez a része elment de nem vártam annyira mint kellett volna 19/f
2009. nov. 19. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Most gondolod az ittenieknek felhőtlen boldogságuk van?

Miből gondolod hogy azok fognak írni akik még soha nem váltak vagy nem hagytak el senkit vagy őket?

Az meg hogy valakinek a szülei elmesélik hogy a rőzsaszín felhőbe ők találkoztak az ugyanúgy nem igaz.

Szóval az a mesebeli rózsaszín köd életünk végéig egy hangos szó nélkül az nem létezik.

2009. nov. 19. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!