Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktátok ti párok megadni egymás jelszavait a közösségi oldalakhoz vagy a levelekhez?
Szia
Mi tartos es eleg hosszu kapcsolatban vagyunk a baratommal (20 honap) az elejen nem adtuk meg egymasnak a jelszavainkat megbizunk annyira a masikban,hogy ne kutakodjunk. Egyszer nekem kellet,hogy megnezzen egy fontos emailem amit movilon nem tudtam megnyitni akkor megadtam neki , nem csereltem le. Azota nem nezte meg, tehat ha tenyleg biztok egymasban felesleges megadni meg ha megadod sok felreertes meg feltekenykedes lenne. Butasag
16,7/L
Van egy titkos dossziém, amiben fel vannak írva a
"generalpass"-ok és az egyéb dolgok. Ehhez nem fér-
hetnek hozzá, csak ha történne velem valami.
Senkinek, soha, semmilyen jelszót nem adok meg :)
A jelszavaim nem tudja, csak ncore-hoz, érthető okok miatt :)
De a laptopom jelszavát tudja, és én is az övét. Mivel vannak dolgok, amikre az egyik alkalmas jobban és vannak, amikre a másik. No meg tök jó az egyikről betenni zenét az erősítőn keresztül, és közben a másikkal henteregni az ágyon :D
Na a lényeg, hogy persze mindkettőnk laptopján el vannak mentve a jelszavak, szóval ha nagyon akarjuk, meg tudjuk nézni a másik dolgait. Csak éppen nem tesszük.
mi tudjuk egymàs osszes jelszavàt. mègsem nèzelodunk v nyomozunk. egyszeruen ìgy alakult, h az èvek alatt megtudtuk nem pedig kikoveteltuk v lenyomoztuk.
mellesleg, aki tilosban akar jàrni v titkol vmit, ezer màs lehetosège van megkerulni a pàrjàt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!