Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktátok ti párok megadni egymás jelszavait a közösségi oldalakhoz vagy a levelekhez?
Én még soha nem adtam meg ilyet. Beteges. Legyen azért magán zónám, én egy személy vagyok, úgy van, hogy létezik Én és létezik Ő és létezik Mi. Nem pedig csak Mi!
Ja és ne is gondoljunk bele mi lehet egy esetleges hirtelen szakításnál ilyenkor...
De ez csak az én véleményem.
Odaadom a mibilomat és azt olvas el,amit akar,de nem adom meg a jelszavaimat,mert ismerem és az első betűtől az utolsóig elolvasna mindent.
Nincs titkolnivalóm,csak inkább velem legyen,mint 0-24-ben olvasson rólam.
Mi megadtuk egymásnak az összes ilyen információt, még a banki hozzáféréseket is. Jó, mi házasok vagyunk. Ennek ellenére én nem olvasom az ő leveleit ő nem nézegeti az enyéimet. Nem veszünk le pénzt sem, ha a másik nem egyezett bele. Egymás táskáiba és pénztárcáiba sem nyúlunk, nemhogy a benne lévő pénzhez! Ez nálunk becsületbeli ügy, pedig nincs megtiltva semmi.
Őt egyébként nem érdeklik a közösségi oldalak, 1 ismerőse van, az is én vagyok, mert én hoztam létre az oldalát. A privát e-mailjén is 1000-nél több olvasatlan levele van, az sem érdekli. A gyerekeink kötik le minden idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!