Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most menjek és kérjek bocsánat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most menjek és kérjek bocsánatot a páromtól?

Figyelt kérdés

Összevesztem a párommal és elküldtem, az egyik ismerős családnál húzta meg magát.

Nemrég idejött onnan az egyik illető és megkért, hogy hívjam haza a páromat.

Szerintetek nem ciki odamennem és mindenki előtt bocsánatot kérnem?

2013. nov. 21. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
11%

Ha férfi vagy,akkor hívd vissza.Ha nő vagy,akkor legyél feminista!

Pontozzatok le,már előre élvezem,csak úgy zuhannak a feminizmus miatt a %-aim.

2013. nov. 21. 19:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne menj, hagyd, hogy normális párt találjon magának.
2013. nov. 21. 19:03
 13/25 A kérdező kommentje:
17000 forint tartozást halmozott fel az egyik ismerősünknél és most nem akarja megadni, ezen vesztünk össze. Amúgy albérletben lakunk.
2013. nov. 21. 19:14
 14/25 anonim ***** válasza:
41%

17 ezer Ft-ért képes voltál kitenni az otthonából egy embert? no comment.

Emberileg nulla az aki ilyet tesz.

2013. nov. 21. 19:18
 15/25 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyun miliomosok ezért nekünk 17000 forint sok pénz. Szeretem a páromat de most nagyon haragszom rá.
2013. nov. 21. 19:25
 16/25 anonim ***** válasza:
20%

Miféle ember lehetsz ! Kirakod, es meg a telefonját is elveszed?

Mert hogy te vetted? Igy lehet megsemmisiteni egy embert

Ha van isten ezt visszakapod!

2013. nov. 21. 19:29
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, egy marék szárított bölényszékletet nem ér egy ilyen kapcsolat. Ezt nem érdemes folytatni, de azért még egy végső bocsánatkérést megér, hogy legalább emberként köszönjetek el egymástól.
2013. nov. 21. 19:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Hülyeség helyett inkább hasznos választ írj! Már megint itt volt az ismerős, hogy hívjam haza a páromat. Mit tegyek?
2013. nov. 21. 19:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem én mondom a hülyeséget, már bocsánat... mi a bánatos szomorú szent kecskaszékletért nem indulsz már bocsánatot kérni és hazahívni??? Mi t szarakodsz itt?? Hányszor jöjjön még az az ismerős?
2013. nov. 21. 19:42
 20/25 anonim ***** válasza:

Közösen fizetitek az albérletet, együtt éltek és te elzavarod?

Könyörögnek neked konkrétan, hogy hívd vissza, te meg itt morfondírozol, hogy ugyan mi legyen?

Hát ha szeretnéd, nem hoznád ilyen kellemetlen helyzetbe, ha lehetne bízni benned, nyilván nem titkolta volna a 17 ezret.

Úgyhogy igen, hívd haza, mivel ugyanannyi joga van ott lakni, elcuccolni. Hagyj neki időt, amíg új albérletet talál, mert nem hiszem, hogy a kapcsolatotoknak van jövője.

Persze így a leírtak alapján...

2013. nov. 21. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!