Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik ajándéknak örülnél jobban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ajándéknak örülnél jobban?

Figyelt kérdés

Mikor a suliba jön úgy megy be a terembe, hogy a padján látja rögtön az ajándékát hétfő reggel.

Első lehetőség. Egy óriási nagy plüss maci a padodon egy szál rózsa, és egy üveg pezsgő " boldog születésnapot " felirattal.

Második lehetőség. Ismételten a padon olyan párna, amire egy közös kép van rá varva vagy nyomtatva azzal a felirattal, hogy én örökké Szeretlek vagy valami ehez hasonló, egy szál rózsa és a boldog születésnapot pezsgő.

20/F

2013. nov. 21. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:

gejl mindkettő.

és miért pont az iskolában kell? más helyen is kínos helyzetbe tudod ám hozni, nemcsak félezer ember előtt, de ahogy látod....

2013. nov. 21. 17:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Én nem szégyellem azt hogy szeretem. Nem célom ilyen helyzetbe hozni.
2013. nov. 21. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se megfelelő az ajándék max a rózsa a többi ajándékot (ami kissé személyesebb) meg személyesen adnám át romantikus hangulat keretében :)
2013. nov. 21. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Az,hogy nem ilyen nyílvánosan ömleng nem jelentnazt, hogy nem válllalod,mhgy szereted.

Ez így nem nekem szólna,,hanem a közönségnek. Nem örülnék.

Az ajándéknak igen, de a körítésnek nem.

Ráadásul nálam is a kérdés: pezsgőt suliba?

2013. nov. 21. 17:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen. Nem meg bontani. Majd otthon. Esetleg inkább menjek el hozzá és úgy várjam?
2013. nov. 21. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, az utóbbi ötleted jó...
2013. nov. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!