Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a pasimmal, felsoroltam az okokat, és azt mondta igazam van, valóban nem a régi az utóbbi időben, és reméli minél előbb boldog leszek, mert megérdemlem. De mégcsak nem is ellenkezett, pedig jól esett volna. Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 14:44
21/36 anonim válasza:
Te egy túlkomplikáló liba vagy... már bocs. Jobban járt a csávó, mert ha teperne érted, akkor papucsnak tartanád, de ha meg nem, akkor meg megszűnt a tűz. Gratulálok!
22/36 anonim válasza:
Az enyém annyit se mondott, hogy szia mikor kidobtam és sok boldogságot kivántam neki. :D
23/36 anonim válasza:
Azért nem ellenkezett mert
a, már nem szeretett, csak várta hogy ne ő legyen a hibás a szakításért. Mert ha nekiállsz még hisztizni is, mint ahogy teszed is, megmondhatja, hogy te szakítottál vele!
b, nem fog könyörögni, és ezáltal megalázkodni olyannak aki szakít vele.
törődj bele.
24/36 A kérdező kommentje:
hát igen,egyszer mondta h mindent túldramatizálok :/
2013. nov. 21. 19:23
25/36 anonim válasza:
Kérdező, nagyon egyszerűk vagyunk. Azt mondjad a pasinak amit gondolsz akkor fog megérteni.
26/36 anonim válasza:
Nem becsült meg téged, túl jó voltál neki. Nem szabad szívből szeretni, pláne nem kimutatni. Tudom.
27/36 A kérdező kommentje:
ez igaz...de már nem is agyalok rajta,nem ő volt az igazi.majd jön vki akivel minden hepi lesz :)
2013. nov. 21. 21:45
28/36 anonim válasza:
Kidobtad, sírsz mert szereted és nem könyörgött érted, két óra múlva elégedett is vagy magaddal. Nem szeretted.
29/36 A kérdező kommentje:
ez nem így van,csak fogalmad nincs milyen rossz úgy egy kapcsiban,h érzed h a másik nem azt érzi amit te,nem hiányzol neki eléggé,te erőlteted a talikat,csak a te kedvedért szexeltek,és bármilyen odaadó vagy,bármennyire is reménykedsz,a helyzet nem változik.igen,még mindig szeretem,de kell ez nekem?nem
2013. nov. 21. 22:02
30/36 anonim válasza:
ugyanezért szakítottam én is mire egy büdös szó nélkül lelépett és még aznap összejött mással...olcsó filléres és komolytalan sz*r alak azt sem érdemli hogy levegőt vegyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!