Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a pasimmal, felsoroltam az okokat, és azt mondta igazam van, valóban nem a régi az utóbbi időben, és reméli minél előbb boldog leszek, mert megérdemlem. De mégcsak nem is ellenkezett, pedig jól esett volna. Mit gondoltok erről?
Várjl, estig kitalálom a telenovella folytatását.
Á, meg is van: a következő jelenet az lesz, hogy elkezded számonkérni, miért nem ellenkezett.
"Szóval nem vagyok fontos neked, te szemét" :D
Majd ő hadakozna és a végén még ő kér elnézést, amiért te még szereted.
Azért nem ellenkezett, mert ő már réges régen nem szeret téged. Ha te nem szakítottál volna vele, akkor ő szakított volna. Tudod a legtöbb férfi nem szereti a jeleneteket. Nem szeretik a veszekedéseket, a hisztiket. Ha eléd állt volna hogy vége, te valószínű hogy sírtál volna, könyörögtél volna, veszekedtél volna..Ezt nem akarta. Így inkább úgy viselkedett amire egy józan gondolkodású ember azt mondja, hogy ELÉG! Inkább tűnj az életemből..
Te pont azt tetted amire vágyott. Dobtad. Ügy megoldva.
Már nem kell veled lenni, végre vége
nincsenek kínos jelenetek sem, mert te dobtad..
ennyire egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!