Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a pasimmal, felsoroltam az okokat, és azt mondta igazam van, valóban nem a régi az utóbbi időben, és reméli minél előbb boldog leszek, mert megérdemlem. De mégcsak nem is ellenkezett, pedig jól esett volna. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 14:44
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
az a bajom,h olyan természetesnek veszi,h vagyok neki,nincs már a részéről semmi romantika,tűz,stb...én meg ugyanúgy szeretem mint az elején,és fáj...igazából nem akarok szakítani,de szenvedek így
2013. nov. 21. 14:59
 12/36 A kérdező kommentje:
miért nem ellenkezett?mondja meg valaki
2013. nov. 21. 15:01
 13/36 anonim ***** válasza:
Már régen vége számára.Kb. ennyit tesz.
2013. nov. 21. 15:05
 14/36 anonim ***** válasza:

Várjl, estig kitalálom a telenovella folytatását.

Á, meg is van: a következő jelenet az lesz, hogy elkezded számonkérni, miért nem ellenkezett.

"Szóval nem vagyok fontos neked, te szemét" :D

Majd ő hadakozna és a végén még ő kér elnézést, amiért te még szereted.

2013. nov. 21. 15:09
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem ellenkezett, mert ő már réges régen nem szeret téged. Ha te nem szakítottál volna vele, akkor ő szakított volna. Tudod a legtöbb férfi nem szereti a jeleneteket. Nem szeretik a veszekedéseket, a hisztiket. Ha eléd állt volna hogy vége, te valószínű hogy sírtál volna, könyörögtél volna, veszekedtél volna..Ezt nem akarta. Így inkább úgy viselkedett amire egy józan gondolkodású ember azt mondja, hogy ELÉG! Inkább tűnj az életemből..

Te pont azt tetted amire vágyott. Dobtad. Ügy megoldva.

Már nem kell veled lenni, végre vége

nincsenek kínos jelenetek sem, mert te dobtad..

ennyire egyszerű...

2013. nov. 21. 15:11
 16/36 anonim ***** válasza:
Akit szeretsz azzal nem szakítasz agyas! Azzal megbeszéled a gondjaidat. Szerethetett, de elszúrtad.
2013. nov. 21. 15:12
 17/36 anonim ***** válasza:
A kérdés, ami úgy végződött, hogy biztosan nem kezdődhetett volna így: "Szakítottam a csajommal..."
2013. nov. 21. 15:39
 18/36 A kérdező kommentje:
húú hát nem lettem okosabb.megbeszéltük h nem keres soha többé,erre ma rámírt,de nem reagältam rá.miért keresi a társaságomat?ha erős leszek,nem veszem fel a telót,nem írok vissza,rá fog jönni h rossz nélkülem?pasik h reagaltok ilyesmire?
2013. nov. 21. 16:09
 19/36 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes taktikázni, ha akarsz tőle valamit akkor neked kell megtenned a lépést. Szakítás után főleg ha te tetted ezt nehéz lesz vissza kapnod sőt lehetetlen, ha meg nem akarod vissza kapni, felejtsd el őt. Ne a szakítás után várj el tőle bármilyen "törődést" Ha hiányoznál is neki, miért keressen? Hisz dobtad, ezzel jelezve, h neked ő nem kell.
2013. nov. 21. 16:16
 20/36 A kérdező kommentje:
ahh de bonyolultak vagytok :/
2013. nov. 21. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!