Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem támad kedvem röhögni, amikor a 14-15 évesek (vagy fiatalabbak) "kapcsolatról" beszélnek?

Figyelt kérdés

Én ezt a szót valahogy a házassággal meg az érett gondolkodással kötném össze... szerintetek nem vicc?

17/f

2009. nov. 19. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem vicc,aki szerelmes,az véresen komolyan veszi.Másrészt,ami neki halálos probléma,az nekünk csak egy kis apró semmiség,de neki igenis fontos,mert ő még ott tart ennyi idősen!Nem kell őket bántani,majd felnőnek,és ők is jót röhögnek rajta.Addig meg hadd menjenek csak át dolgokon,ez az út vezet a felnőtté válásukhoz!
2009. nov. 19. 15:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem. ha ők járnak egymással, azis kapcsolat. minden korosztálynál más egy kapcsolat. sztem nemkell őket kinevetni, ők is szerethetik egymást, csak azmég másfajta szerelem, mivel még nagyon fiatalok. de nekik is vannak érzéseik, ők is érzik a pillangókat a hasban, ők is veszik ha bókol nekik mondjuk egy pasi, és egy 14-15 éves is tud bókolni.

nemkell kiröhögni őket sztem.

24L

2009. nov. 19. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
14 éves koromtól járunk a férjemmel,az kapcsolat volt akkor is.25/L
2009. nov. 19. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
azt is kapcsolatnak hívják mikor csak kézenfogva járnak és kb smaci is alig van :D
2009. nov. 19. 15:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gáz. Egy 17 éves kiröhögi a kis "taknyos" 15 évest... Te komolyan olyan érettnek érzed magad, hogy ilyen fensőbbségesen kiröhögöd a pár évvel fiatalabbakat? 2 éve még te voltál 15 éves, és milyen felnőttnek érzeted magad. Kivel van itt akkor a gond?
2009. nov. 19. 15:59
 6/14 anonim ***** válasza:
19%
Én már többször gondolkodtam ezen a dolgon. Szerintem Nem nevezhető ez kapcsolatnak --> (hiszen nincsen kapcsolat.)
2009. nov. 19. 15:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy. És te 17 vagy? Hihetetlen. Gondolom te magadat bezzeg marha érettnek tartod. Te már aztán öreg vagy. Röhögj is az egy évvel fiatalabbakon. Szánalom vagy. Én már 24 vagyok szóval akkor én is röhögök rajtad te szegény.
2009. nov. 19. 16:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van! Bezzeg te 17 évesen már tudod mi a frankó mi öcsi?...
2009. nov. 19. 16:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

van pár 14-15 éves fiú/lány aki érettebben gondolkodik..

és ez elég ritka főleg a mai világban.Én egy 15 éves csaj vagyok, eddig egy "kapcsolatom" volt ami nem volt túl eseménydús:D és rájöttem h egyáltalán nem vagyok érett egy kapcsolathoz. De te biztos érett vagy már ehhez..szánalom-.-"

2009. nov. 19. 17:07
 10/14 anonim ***** válasza:

17:07

Te legalább rájöttél, ez jó. De a kérdezőnek valamilyen szinten igaza van. 14 évesen nem lehet igazán szerelmesnek lenni, ki sincs alakulva még szinte semmi pszichésen benne. Szerethet nagyon, ok. De amikor elkezdenek dicsekedni, hogy "életem szerelme, és már szexelünk is mint a nagyok, és én már felnőtt vagyok" akkor én is kiakadok. Semmit nem tud még, felelőtlen és naiv. Mielőtt oltanátok, ok én is voltam 14-15, azt hittem szerelmes vagyok, aztán rájöttem,mégsem. De erre csak 18 évesen került sor. Majd a mai kis taknyok is rájönnek, meg arra is hogy a szexszel is várniuk kellett volna. (bár ebben nincs tapasztalatom,szerencsére én megvártam a valódi "igazit" 19 éves évesen). Mert volt eszem.A mai tizenéveseknek meg nincs se eszük, se erkölcsi tartásuk. ( akinek nem inge,ne vegye magára)

21/L

2009. nov. 19. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!