Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem támad kedvem röhögni, amikor a 14-15 évesek (vagy fiatalabbak) "kapcsolatról" beszélnek?

Figyelt kérdés

Én ezt a szót valahogy a házassággal meg az érett gondolkodással kötném össze... szerintetek nem vicc?

17/f

2009. nov. 19. 15:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hümm, látom közepes lincshangulat alakult ki... igen, közlöm a vádaskodókkal: én már 15 évesen is érettebb voltam náluk. Erre most lehet hurrogni, de ha nem ismertek, úgyse tudlak meggyőzni titeket... ki is ríttam közülük eléggé. Pszichológiai és hasonló könyveket olvastam, és olyan dolgokat tudok, amikre mások felnőtt korukban (se) jönnek rá ... de nem is ez a lényeg, nekem egyszerűen furcsának tűnik, és nem, egyáltalán nem érzem magam ennek ellenére felnőttnek, én tudom, hogy még gyerek vagyok és tudtam akkor is, én egyszerűen azt furcsállom, hogy ennyire nem tolódik ki a gyerekkor... lehet, h én régimódi vagyok, a fene tudja, de nekem ez nagyon furcsa akkor is. Kapcsolat az nálam az, amit két érett felnőtt érez.
2009. nov. 20. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog, mert én a falra tudok mászni tőle, amikor a korombeli csajok magyaráznak, h ő az igazi, meg csak ő, meg tökömtudja...

Annál már csak az jobb, amikor a 12 évesek csinálják ezt...kedvem lenne megfejelni őket :D

14F

2009. nov. 20. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, kedves kérdező!
2009. nov. 24. 17:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy valaki egyetért:D
2009. nov. 25. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!