Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi a fontossági sorrendetek egy kapcsolatban? A szó előtti számmal jelöljétek a legfontosabbat, föntről lefelé haladva. Tehát, ha az eszesség a legfontosabb, akkor az első szám a 4-es lesz.25/F
1. anyagi biztonság
2. kinézet
3. megbízhatóság
4. eszesség
5. udvariasság
6. vicces, szórakoztató személyiség
7. szex terén kiemelkedő odafigyelés, teljesítmény :)
Úgy látom neked nem való párkapcsolat, te egy megkeseredett vagy.
A férfiaknak pedig a punci van az első helyen, a család pedig az utolsón, ugye?
ha már így általánosítunk.:)
Én vagyok a megkeseredett, amikor a nők dugnak félre vagy lépnek le pénzhiány miatt?
Nekem csak az számít, hogy ideiglenesen legyen hova dugni a farkamat, a nők többet úgysem képesek nyújtani, szóval nem is ringatom magam téveszmékbe.
Igen, most bebizonyosodott hogy megkeseredett vagy!
Nem vitatkozok, persze hogy vannak ilyen nők is, lépj túl rajta.
6.
3.
5.
4.
2.
7.
1.
Bár szerintem a megbízhatósággal együtt jár, hogy megpróbál magának, vagy később a családjának anyagi biztonságot is teremteni. Tehát nem mindegy, mi az anyagi biztonság hiánya: nem túl gazdag, nem talál jól fizető munkát, vagy csak lusta elmenni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!