Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire normális, szánalmas a leányzó nem?
Közel 1 évet voltunk együtt, múlthéten szombaton facebookon bejelölte egy fiú, elkezdtek beszélgetni. Hétfőn szerelmet vallott neki személyesen is, és a barátnőm rögtön ki is dobott.
Annyit mondott elmúltak az érzések...
Na persze... :D 1 hete még őrülten szerelmes volt, ez egyik napról a másikra nem múlik el... Nah mind1 ilyen az élet, majd találok talán egy normálisabb nőt
Hát ember... sajnálom.
És igen, eléggé szánalmas a lány, lehet így jobban jártál.
Sajnállak téged mert biztos bánt a dolog. Az ilyen nőért nem kár a helyedben köszönő levelet írnék a srácnak és adnék néhány vicces tippet majd sok boldogságot kívánnék.
Ha később jönne a "megbántam, stb." dumával akkor vissza ne fogadd majd. Sok vagyis több szerencsét a továbbiakban!
Jó jó, most itt mindenki nyomatja a rizsát, hogy mekkora szemét a csaj, hát azért ez ezerszer tisztább, mintha félrek*rt volna. Na akkor lenne csak igazán r*banc. Az hogy csak így lelécelt csak annyit jelent, hogy nem volt "őrülten szerelmes". Ha az lett volna, az tényleg nem múlt volna el egyik napról a másikra.
Tudom ez most egy jó kapaszkodó, hogy nem múlhatott el csak így, biztos szerelmes még stb... Voltam már így én is, nem egyszer, nem kétszer. De ha úgy igazán őszintén belegondolsz és a szívedre teszed a kezed, akkor rájössz, hogy biztosan volt valami változás 1-2 hete, hónapja a kapcsolatotokban.
Én ilyen helyzetben mindig elgondolkozok, és rájövök, hogy na ez volt az a pont, amitől fogva valami kicsit más lett és onnantól egy kicsit elkezdtünk elhidegülni.
Kívánok neked sok sikert a továbbiakban, maradj erős, majd túl leszel rajta, de attól, hogy őt fricskázod még nem lesz jobb semmi. Amitől jobb lesz az a felejtés, egyszerűen ne foglalkozz a volt barátnőddel, zárd le, lépj tovább. Tudom, nehéz, de légy türelmes!
25N
13-as megelőzött. Pont ezeket akartam írni én is. Én pl éreztem, hogy valami megváltozott már nem mondta, hogy szeret nem keresett napokig, ha mégis sikerült elérnem csak a kifogások jöttek. Rögtön tudtam, hogy gáz van. "Rengeteg a munkám, kicsim".
Megkereste az utódomat. A legtöbb ember szereti magát bebiztositani mert gyávák és kapcsolatfüggők.
Mindegy mi történt, előre kell nézni. Ha szerencsénk van visszakapják az élettől és a sors megengedi, hogy végignézzük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!