Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igazán engem akar?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, 4 éve ismerem, és mióta megismerkedtem vele azóta bele vagyok esve, de eszméletlenül, és azt mondja hogy ő is szeret engem, és engem akar. 9-ben egyszer jártunk is, csak szakítottunk. Mondja hogy jó lenne velem, meg hogy engem akar, de azért nem akar összejönni velem, mert nem mindig tudnánk találkozni hétvégén.. Most vagy kifogásokat keres, és nem akar párkapcsolatot, vagy csak ágyba akar vinni..Elég régóta szenvedek emiatt, és nem tudom mit csináljak..Sokan mondták hogy hagyjam, de nem megy mivel minden nap látom, és egyszerűen nem tudom figyelmen kívül hagyni akármennyire is fáj amit csinál...Valamelyik nap fölhozta hogy neki jobban bejönnek az olyan lányok akik sportolnak, erre én válaszoltam neki, hogy akkor én nem vagyok neki való mert én nem sportolok. Ez azt akarná jelenteni, hogy nem fogad el olyannak amilyen vagyok? Sokan mondták hogy jobbat érdemlek, de nem tudom..nem tudom mit csináljak. :ss
2013. nov. 19. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
4 éve szerelmes vagyok bele szenvedek emiatt de mi van akkor ha ágyba akar vinni.Örülnöd kéne neki bammeg.
2013. nov. 19. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

rövid válasz: nem!

Hosszabb: Ha valaki igazán akar, az akkor is akarni fog, ha hetente csak 1x láthat. Egészen biztos, hogy az ő részéről nincs szerelem a dologban, te meg ahogy mondtad bele vagy esve. Nos ennek nem lesz jó vége, a kapcsolat az elejétől kezdve halálra van ítélve. (Bele lehet szerelmesedni több hónap együttlét után is, de a te esetednek valószínüleg nem ez lesz a végkimenetele)

"Ez azt akarná jelenteni, hogy nem fogad el olyannak amilyen vagyok?" - az ilyesfajta következtetések levonásáról meg le kéne szoknotok :D egyáltalán nem releváns, és ez az egész: "Valamelyik nap fölhozta hogy neki jobban bejönnek az olyan lányok akik sportolnak, erre én válaszoltam neki, hogy akkor én nem vagyok neki való mert én nem sportolok. Ez azt akarná jelenteni, hogy nem fogad el olyannak amilyen vagyok?" - teljesen felesleges infó mert a srác ismerete hiányában nem tudunk következtetést levonni.

Ha a szerelmet és a lila köddel teli harmonikus kapcsolatot keresed akkor hagyd.

Ha egy fiú közelsége és effektíve a plusszok miatt akarod, amit egy kapcsolat ad (less stress, more sex blabla stb.)akkor te tudod.

2013. nov. 19. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!