Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkremehet egy kapcsolat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkremehet egy kapcsolat az miatt, hogy nincs benne veszekedés? Olvasd tovább!

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal. Eddig egyszer sem vesztünk össze úgy igazán, bár ha rajtam múlna, akkor nem lenne ilyen gondom, ugyanis elég nagy a szám, heves a vérmérsékletem.. De ő inkább elkerüli ezeket a helyzeteket, inkább nem szól vissza, nem bánt meg, és attól félek, hogy néha elfolytja magában az érzelmeit, a véleményét, és ez lesz késöbb kihatással a kapcsolatra - hogy egyszerűen ha esetleg szakítani akarna, arra sem lesz bátorsága, mert nem mondja el a véleményét semmiről, ami velem kapcsolatos! Volt már ilyenben részem, és nem volt kellemes, hogy szó nélkül otthagytak, és magamnak kellett rájönnöm, hogy rám már nincs szükség! Minden véleményt szívesen fogadok, kíváncsi vagyok rájuk.

#kapcsolat #veszekedés nélkül
2013. nov. 19. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es teljesen igazad van. Jelenleg már 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és még egy veszekedésünk sem volt, mert mindent megbeszélünk egymással. Pedig azért mind a ketten makacsak és forrófejűek vagyunk, szóval nem mindig könnyű...
2013. nov. 19. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Én például utálok veszekedni , anyámmal csináltam eleget. Barátnőmmel 1x nem fordult elő , ha olyanja volt megvártam míg lehiggad utána megbeszéltük. Amúgy se vagyok egy ingerlékeny fajta
2013. nov. 19. 22:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Kommunikálni kell, nem veszekedni. Normális emberek nyugodt hangnemben beszélik meg a gondjaikat.
2013. nov. 19. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!