Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkremehet egy kapcsolat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkremehet egy kapcsolat az miatt, hogy nincs benne veszekedés? Olvasd tovább!

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal. Eddig egyszer sem vesztünk össze úgy igazán, bár ha rajtam múlna, akkor nem lenne ilyen gondom, ugyanis elég nagy a szám, heves a vérmérsékletem.. De ő inkább elkerüli ezeket a helyzeteket, inkább nem szól vissza, nem bánt meg, és attól félek, hogy néha elfolytja magában az érzelmeit, a véleményét, és ez lesz késöbb kihatással a kapcsolatra - hogy egyszerűen ha esetleg szakítani akarna, arra sem lesz bátorsága, mert nem mondja el a véleményét semmiről, ami velem kapcsolatos! Volt már ilyenben részem, és nem volt kellemes, hogy szó nélkül otthagytak, és magamnak kellett rájönnöm, hogy rám már nincs szükség! Minden véleményt szívesen fogadok, kíváncsi vagyok rájuk.

#kapcsolat #veszekedés nélkül
2013. nov. 19. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%

*Volt már ilyenben részem, és nem volt kellemes, hogy szó nélkül otthagytak,

Jól sejted.Az ilyen emberek nagyon tudnak nyelni, aztán egyszer csak betellik a pohár és lépnek.

2013. nov. 19. 19:54
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Barátom nagyanyja azt mondta, olyan párkapcsolat, ahol nincs veszekedés, nem igazi kapcsolat.
2013. nov. 19. 19:55
 3/13 Tarnolf ***** válasza:

Tönkremehet, mert túl monoton lesz így a kapcsolat.

Viszont biztasd a párodat, hogy nyugodtan mondja el, hogyha valami bántja veled kapcsolatban és a kritikáját viszont fogadd nyugodtan. Ha ez megvan megbeszélhetitek a dolgot kulturáltan és kész, nincs probléma :D Ez is veszekedés, csak éppenséggel civilizáltabb. :P

2013. nov. 19. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
Így van előbb utóbb betelik a pohár és lelépnek az ilyen rigolyás elmebajoktól akiknek már az is baj ha béke van.
2013. nov. 19. 19:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen a kérdésedre a válasz. Vannak konfliktus kerülő emberek.

Próbáld meg legközelebb azt, hogy beszéljen az érzéseiről. De ez ne vallatás, faggatózás legyen! Próbáld meg azt éreztetni vele, hogy kettőtökért csinálod, és nem bántani akarod. Egy szóval légy empatikus, és érezze is ezt rajtad.

2013. nov. 19. 19:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Egyszer sem céloztam arra, hogy baj lenne, hogy béke van.
2013. nov. 19. 19:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Tudja , hogy ilyen vagy nem adja alád a lovat. Nincs ezzel semmi baj
2013. nov. 19. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, a barátod konfliktuskerülő, vagy más néven gyáva. Ez később is elő fog jönni, az ilyenek azérg engedik át a döntést, hogy áttolják a felelősséget, nem azért, h nehogy megbántsanak... sztem keress igazi férfit.
2013. nov. 19. 20:12
 9/13 anonim ***** válasza:

az ilyenek lesznek vad- férfiak később, nem eresztik ki a gőzt, és megfog ütni, én menekülnék

szerinted az normális ha minden ok és nem szól vissza???

hát szerintem nem......

2013. nov. 19. 20:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi a férjemmel 3,5 éve vagyunk együtt.

Nem vesztünk még össze, mert egyszerűen nincs min... Az átlag emberek élete nem olyan mint a szappanoperák. Élünk, dolgozunk, szeretkezünk, vannak közös programok, barátiak, családlátogatások, nevetés, összebújás...stb. Nálunk nincs olyan hogy kerüljük a konfliktust, mert nincs konfliktus sem, csak MEGBESZÉLÉS!!!!! És remekül működik a kapcsolatunk.

Ha konfliktuskerülő valaki, inkább hallgat mint véleményt mond, ha az nem egyezik a másikéval, az nagy gond, és előbb utóbb súlyossá válik a helyzet.

27/N

2013. nov. 19. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!