Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szokás megkérni valaki kezét, úgy hogy ne legyen elhamarkodott a dolog?
Nyilván fél év kevés idő, se úgy nagy átlagban mennyi az az időtartam, miután már esedékes egy jól működő kapcsolatban?
Vagy írhattak konkrétot is, például a párotok mikor kérte meg a kezetek, vagy mikor kérted meg a párod kezét.
Előre is köszi!
Nekem speciel 1 hónap után kérte meg a férjem a kezemet. 1 év után költöztünk össze, és fél évre rá házasodtunk:). Azóta eltelt 2 év, és minden a legnagyobb rendben van közöttünk:)
Én adott esetben 2 évnél többet nem vártam volna a lánykérésre, mert nincs értelme annak, hogy 4-5-6 éveket elpocsékoljak egy olyan kapcsolatban ahol a férfi nem hajlandó elvenni. Mivel nem leszek fiatalabb:) Én meg nem elégedtem volna meg az élettárs szereppel.
Aki meg 1-2 év után képtelen eldönteni hogy akarja e a másikat egy életre az meg számomra döntésképtelen, és nekem ilyen ember nem kellett volna.
Itt egyébként nyilván nem tiniszerelemről és 16 évesek kapcsolatáról beszélek.
27/N
Ezek a nők.. :D
Miért ilyen fontos az a papír? Egy sima kapcsolat csak az idő pocsékolása? Egy ilyen dolognak azért szerintem kell időt hagyni, és ha egy nő 3-4 év után tiplizik, mert nem kérem meg a kezét, akkor menjen csak :D
Akinek fontos a házasság, annak nem csak papír. Úgy imádom ezt a csak papír kifogást... ha csak papír, akkor miért zavar kedves előző?
Nagyon átlátszó. Azt nem értem akkor, hogy akik ezt a kifogást szajkózzák, miért nem lehet megmondani, hogy valójában csak kiskaput keresnek a kapcsolatból, ha jön jobb, akkor minden cécó nélkül leléphessen...
Persze majd pont megelégszik valaki azzal hogy élettárs legyen, amikor feleség is lehet...tudod mikor.
És igen, aki házasodni szeretne, annak 1-2-3 év után már igencsak időpocsékolás, az élettársi kapcsolat, főleg azért mert a legtöbben nem mernének csak ebbe szülni, az idő meg telik... biológiai óra stb..
ismerősöm is járt így... 5,5 évet húzott le egy pasi mellett mert be lett ígérve neki a gyerek meg az esküvő. Egyik sem történt, meg, de még az összeköltözés sem. Szakítottak. Most már itt van 28 éves a csaj. Egyedül. Kezdhet mindent előröl , pedig 30 évesen gyereket akart már.. Most már az se biztos hogy addig talál valakit...
miért nem lehet hamarabb, mint egy év?
a válások fele válással végződik, pont ezért. a sok pi_sa nem tud várni 4-5 évet, mert esküvőt, gyereket de rögtön. egy ilyen dolognak azért időt kell hagyni. amúgy meg mennyivel rosszabb, az, hogy 28 évesen egyedül van, mint az, hogy 30 egypár évesen elváltan szingli szülő?
"amúgy meg mennyivel rosszabb, az, hogy 28 évesen egyedül van, mint az, hogy 30 egypár évesen elváltan szingli szülő?"
nem azt mondtam hogy rosszabb. Ez így azért szar, mert a csajnak be lett ígérve minden. Összeköltözés , gyerek, esküvő...de a pasi egy szemét hazudozó volt.... tudod az első közös 5 évük alatt cseszett elmenni dolgozni...a szülein élősködött mert az úgy kényelmes volt, és a segge alá raktak mindent. az anyja kiszolgálta...5 év után ment el dolgozni, és nagyon megváltozott utána. Akkor csinált magának szabadnapot amikor ő akart, mégis mindig lerázta a csajt amikor találkozni akart mondván dolgozik, nem ér rá. fél év alatt valami 4-5x találkoztak.
a srác meg is csalta. emiatt szakítottak végül.
csak egyrészt a pasit nem értem miért kell valakit hitegetni hogy elveszi, lesz gyerekük, stb, amikor esze ágában sincs, és hagyja hogy a csaj több mint 5 évet várjon. mert ez rohadt sok idő ám egy nőnek... a pasiknak könnyű, 80 évesen is tudnak gyereket csinálni.
másrészt a csajt nem értem hogy nem vette észre milyen a pasi...anyámnak is meséltem a dolgot, ő kb 2 év után dobta volna ki a fenébe. én speciel össze sem jöttem volna vele, mert inzulinos cukorbeteg, és erre szteroidozza magát, hogy még felfújtabbnak tűnjön...gusztustalan...
szerintem a válások oka nem a próba ...
... ( próba házasság olyan mintha valami áru cikk lenne , ha nem kell könnyen vissza küldöd a forgalmazónak ... fura ... ebben az értelemben lehetne tehén vagy lóvásárhoz is hasonlítani )
... na szóval szerintem az ész számít és nem az idő ... ha van eszed és megfelelő ítélő képességed akkor jól választasz
... de hol is tartunk most ?, mi a fontos a legtöbb hülye libának ? buli buli buli ahol rá akaszkodik valakire, és kész járnak...
.... a másik oldalról vannak akik azért mennek ezekbe a bulikba, hogy ilyen lányokkal találkozzanak, vannak akik inkább más helyeken próbálkoznak , sokkal kevesebb sikerrel...
...sok lány egy csepp lehetőséget nem adnak, egy személy megismerésére... azonnal jön a rideg elutasítás... és csomó kifogás... ( még olyat is halottam , hogy *** varos nem olyan, hely hol kapcsolata kell legyen az embernek, az egyetemi évek alatt .. a buli a fontosabb )
...
...mi történik ezután az emberek mivel saját maguknak megnehezítik az ismerkedést MASZKOT öltenek és így próbálnak találni valakit...képesek olyan KOMPROMISSZUMOKAT kötni, hogy a másik teljesen más mint amit elvár de neki akkor is megfelel .... SZÉP... és mikor jönnek a minden napok akkor jön az IGAZI ARC és lehullik a maszk és a rá ébredés, hogy mégsem volt jó a megalkuvás ...
.... és mindez MIÉRTTTTT !!!!!! ?????????
.... csak azért mert az ember NEM MER ÖNMAGA LENNI ebben az elcsexet új modern világban .... ÉLJEN a 21 század...
....és a nyugati filmek modellét majmoló szemelyiség új generáció ... egyenes úton haladunk a cél felé ... ÉLJEN HÜLYÉK PARADICSOMA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!