Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hisztisek ennyire a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztisek ennyire a mai férfiak?

Figyelt kérdés

2013. nov. 18. 21:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
egy átlagos csaj nem akarja hogy eltartsák
2013. nov. 18. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
39%

"egy átlagos csaj nem akarja hogy eltartsák"

Nem az eltartásról van itt szó, hanem arról, hogy konkrétan a lányok számára magától értetődik, hogy egy pasinak van kocsija pl... Így nyilván alapból kiesnek a pixisből azok a srácok, akiknek nincs autójuk...

2013. nov. 18. 22:09
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor és biztos nem vagyok lány és a társaságomban sincs lány, mert senki nem várja el hogy a pasinak legyen autója, és még csak az se érdekel, hogy mennyi pénze van.
2013. nov. 18. 22:13
 14/18 anonim ***** válasza:

"mert irreálisak manapság a 18-25 éves lányok elvárásai, amit egy átlag pasi nem képes teljesíteni, ha megszakad akkor sem! "

Érdekes, nekem van, aki teljesíti, és tiszta szívből szeretem. Nincsen kocsija, sőt, még saját keresete sem. Ennyit erről.

2013. nov. 18. 22:49
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
a leghisztisebb "Barátnőim" heteroszexuális srác haverok, amúgy szerintem ez a mostani generációra jellemző inkább, nem tudom mi lehet az oka, ez az oldal is tele van olyan srácokkal h. nem is csodálom h. nem találnak senkit...
2013. nov. 18. 23:05
 16/18 anonim ***** válasza:

"Hát akkor és biztos nem vagyok lány és a társaságomban sincs lány, mert senki nem várja el hogy a pasinak legyen autója, és még csak az se érdekel, hogy mennyi pénze van."

Engem ideáig majdhogynem az összes lány az anyagi helyzetem miatt koptatott le...

2013. nov. 18. 23:23
 17/18 anonim ***** válasza:

" a lányok csak azt nézik a férfin, hogy hogy néz ki, mennyire "sármos","

Álszent szöveg... te sem jönnél olyannal össze aki legalább egy kicsit sem tetszik külsőleg, mert akkor vonzódni sem tudsz hozzá.

Amúgy meg nem minden nő ilyen, amit leírsz. Az én férjemnek soha az életben nem volt autója, még jogsija sem, mégis összejöttem vele, sőt, össze is házasodtunk.... botrány mi?

Nem kéne így általánosítani, csak mert nem tudsz nőt szerezni magadnak...

És egyébként a kérdés is általánosítás. Aki meg hisztis, az nem férfi:)

27/N

2013. nov. 19. 02:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Tisztázni kéne, hogy mit értesz hisztis férfi alatt, mert nagyon nem mindegy ám a szitu...

Sokszor a leghisztisebb csajok titulálnak totál normális férfit hisztisnek, mert kivetítik másra saját hibájukat!

Meg néha tényleg nem tudják ám a lányok, hogy mit lehet egy élő normális férfitól elvárni, ez is igaz.

Persze sajnos sok a málészájú, nyámnyila, anyámasszony katonája is én inkább így mondanám. Többek között azért, mert sok a válás, szinte tutkó, hogy az anya neveli a fiúkat is és (tisztelet a kivételnek!!), de előfordul, hogy az apa minta hiánya ide vezet.

2013. nov. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!