Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban a férfiak többsége mit vár el a nőtől hogyan viselkedjen?
Páromat a munka helyen ismertem meg (diák melo) És éterembe dolgoztunk, én kasszán ő konyhán. Sokszor zavarta őt ha valaki csak rám mosolygot, vagy 1 viccet elmondtak nekem és én mosolyogtam ! Sose flörtöltem , de neki már a mosolygás is az volt.. 1x volt 2 idősebb férfi menő kocsiba, és megszeretek volna hívni kávéra. Én elutasitotam! És mosolyogva mondtam: köszönöm de nem! Van barátom kit én nagyon szeretek! De ő távolból mégis azt látta hogy én flörtölök , és hiába próbáltam meggyőzni nem ! Nem hiszi el a mai napig pedig ez nem ma volt, és mégis minden vitakor az asztalon.
Én úgy gondolom ha 1 nő boldog és szerelmes akkor mindig mosolygós a boldogságtól! Vagy talán rosszul hiszem?
Nem a te hibád, egyszerűen ő túl féltékeny. Próbálj vele beszélni
am hány évesek vagytok?
Egy nőtől azt várom, hogy nőies legyen, kedves, vonzó.
Amiket leírtál az mind a barátod defektje, - nem vagy a tulajdona, ember vagy, és emberek közt élsz.
Agyrém a viselkedése, de hosszú és zavaros életem során azt tapasztaltam, hogy ez nem nagyon tud javulni, romlani annál inkább.
Akkor sem lesz jobb, ha teljesen feladod magad, és befordult szociopataként csakis és kizárólag ő lesz az egyetlen kapcsolatod, - mert például ezeket a "bűneidet" még 10 év múlva is fel fogja hozni.
Szóval kérd meg szépen, hogy akadjon le ezekről a nem létező flörtjeidről, - de attól tarok képtelen lesz rá.
Akkor meg neked kellene lépned.
az a legrosszabb télleg azt hiszi hogy én flörtöltem, de és ha őőő most ezért vmi hülyeséget csinál? pláne meg az hogy akkor nem emlitet még ilyetse ... de ezek már nagyon réggen volt és erre most..
És borzasztóan féltékeny, mert réggen modellkedtem ,de istene nem azt jelenti hogy akkor megis csalom..
Önértékelési zavara van. Mindegy mit csináltál régen, azután választottad őt.
Szóval nem hiszem, hogy tudsz segíteni rajta, te meg tönkremehetsz ettől az állandó, és igazságtalan izélgetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!