Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Részletek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Részletek a kattintás után.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy 13 éves fiú vagyok. Két hónapja szerelmes voltam egy lányba (az osztálytársamba). Megkértem egy barátomat, hogy kérdezze meg a lánytól, hogy tetszem -e neki. A barátom meg is kérdezte MSN -en, és a lány azt válaszolta, hogy nem, erre a barátom pedig azt, hogy szegény...(és ezután az én nevemet írta). Így a lány megtudta, hogy nekem ő tetszik. Kb. egy hónapra rá egy társaságban mindenkitől megkérdeztük, hogy ki tetszik neki. A lány azt mondta, hogy neki senki, én pedig az igazat mondtam: azt, hogy a lány. Azóta eltelt valamennyi idő ,és a lányba még mindig szerelmes vagyok. A kiderültek miatt sajnos nem sokat beszélgetek a lánnyal, de már korábban sem beszélgettünk sokat.

Mit tegyek, hogy a lánynak tetsszek? Úgy tudom, hogy a lánynak senki se tetszik az osztályból. Légyszi segítsetek! Ez nagyon fontos nekem.

Köszi!

2009. nov. 18. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne változtasd meg magad egy olyanért, aki voltaképp semmit nem tett érted. Gondolj egy szűkpuncis, nagymellű 12 éves lányra, aztán elfelejted.
2009. nov. 18. 22:07
 2/7 Andrewka ***** válasza:
100%
13 évesen nem kellene ekkora ügyet csinálni belőle. Nem tetszel neki és kész. Felejtsd el. Ráérsz még a csajozással
2009. nov. 18. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
ne ird le annyiszor hogy "a lány", magyarul: foglalkozz a tanulással, tanulj meg fogalmazni!
2009. nov. 18. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ok, nekem is az a véleményem, hogy ennyi évesen felesleges még ezen gondolkodni, és a helyzet sem bonyolult, neked tetszik, neki te nem, ennyi. Erőszakkal senkit nem lehet és nem is tanácsos rávenni semmire.. De hogy a kérdésre is válaszoljak: ha eddig látta rajtad hogy tetszik neked, vagy figyelmes voltál vele, akkor hirtelen fordulj el tőle ne foglalkozz vele, hülyéskedj más lányokkal a szeme előtt. Ha ez se jön be, akkor hagyd. Lesz még aki tetszik majd bőven!
2009. nov. 18. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
én, mint jó pár évvel idősebb lány, azt mondom, még nem kéne a csajozással foglalkoznod. minket ilyenkor még nem érdekelnek annyira komolyabb kapcsolatok, inkább titkos szerelmeink vannak, akik legtöbbször irreálisak és szinte elérhetetlenek. várj egy pár évet, és ha még mindig tetszik, próbálozz nála újra. de csak finoman, ne túl rámenősen.
2009. nov. 19. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
kb így emlékszem. mondjuk nekem 13évesen már volt barátom, egy kilencedikes... jajj, de régen volt... (az előző voltam)
2009. nov. 19. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. nov. 19. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!