Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktátok kicsinálni a párotokat?
Figyelt kérdés
EREDETI KÉRDÉS: Mivel tudjátok kicsinálni a párotokat? (Nem engedte így kiírni, mert benne van a "tudjátok" -.-)
Vagy fordítva: ő mivel csinál ki titeket? Jöhet több is egyszerre! Kíváncsi vagyok :D
2013. nov. 18. 21:30
1/10 A kérdező kommentje:
Már azért jobb a "tudjátok", mert nem akarom feltételezni rólatok, hogy meg is teszitek. :D
2013. nov. 18. 21:30
3/10 anonim válasza:
Szanaszét rejszolok a lakásba és ő meg ordit hogy mehetek takaritani
4/10 anonim válasza:
Azzal, hogy magamat ostorozom mindenért. Szerinte nem kellene mindent ennyire magamra vennem.
5/10 anonim válasza:
Én őt azzal, hogy néha hullámokban rám tör a kisebbségi komplexus, és akkor az istenért se tud rávenni, hogy világosban szeretkezzünk vagy hogy együtt fürödjünk. Ilyenkor általában féltékenyebb is vagyok, mint máskor.
Ő engem: rendetlenség...
23/n
8/10 anonim válasza:
Anál után a fehér csipkefüggönybe törlöm a farkam.
9/10 anonim válasza:
ő engem azzal,hogy félős,mint egy nyuszi,nem határozott.
Én őt: dunnyogásokkal,amik szerintem jogosak.Bár kitudja..
10/10 anonim válasza:
Mármint kategóriához illően?
Ő azzal,amikor tetteti,hogy nem is tudnja,hogy épp mennyire felhúz.
Én amikor határozottan ledöntöm a lábáról,de aztán a csók pillanatában elhúzom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!