Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyam felejtettétek el a volt párotokat?
Hát az úgy kezdődött, hogy elkezdtem mást dugni.... aztán rájött... ezután elfelejtettem.
Nemtom, segít-e ez neked?
Átgondoltam ....
Arra jutottam hogy cserben hagyott és hogy megvezetett az orromnál fogva meg hasonlókat.
Elkezdtem haragudni rá ezek miatt és kiábrándultam belőle. Néha még mindíg gondolok rá de elhessegetem a gondolataim mert negatívba nem vagyok hajlandó átmenni. Mint ahogy önsajnálatba se. Mert nincs értelme akkor is az van.
Életem első szerelme, elhagyott indok nélkül, 16 voltam (ő 14)
1 hétig otthon feküdtem az ágyban, nem mentem suliba.. a lelki fájdalmaim annyira mélyek voltak, hogy már fizikailag is az egész testem fájt!
Aztán már muszáj volt menni iskolába, elmentem... és annyira felvidítottak a barátaim, hogy nem is hittem volna. Hihetetlenül jó érzés volt, hogy felszabadulok végre, olyan emberek között akik pont olyan hülyék mint én :) 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!