Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek? Elegem van!
Figyelt kérdés
Már régóta együtt vagyok a barátommal, de az elmúlt 2 hónapban alig találkoztunk, alapból csak hétvégéken találkozunk mert ő dolgozik, én pedig egyetemen tanulok, de amikor oda kerülünk akkor is alig vagyunk együtt mert mindig bemegy a haverjaival vagy közbejön valami. Már lassan azt érzem hogy alig várjuk egész héten hogy találkozzunk és végre együtt legyünk, erre átjön, eszünk, szexelünk és már megy is el estére, másnap meg már délben hazamegy mert otthon is akar lenni. Én meg persze próbálok nem házisárkány lenni és eltiltani a haveri-összeülésektől, de múlt héten ezt megelégeltem, megmondtam hogy unom már a jókislány szerepet, most már csak azért se menj. Persze nem ellenkezett, mert ő is velem akart lenni. De közbejött hogy szakított a haverja a barátnőjével, így mégsem sikerült kettesben lenni, ő a srácot, én meg a csajt "ápoltuk". Na mondom most hétvégén végre valahára összejön, aztán most közli hogy mennie kell "céges buliba", ami egyébként egy kerti sörözgetés, semmi extra és úgy érzi el kell mennie mert megsértődik a főnöke és oda az előléptetés. De már máskor is volt ilyen hogy jaj "kötelező" megjelenni, közben meg egy csomóan nem mentek el akkor se.... Már nagyon elegem van! Mit csináljak? :(2013. nov. 18. 20:12
1/1 anonim válasza:
Ilyenkor kell elküldeni az illetőt a búsba.Ha szeret és kellesz neki,kb. könyörögni fog,hogy ne hagyd el,és változtat a hozzáállásán.Ha nem,akkor menjen a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!