Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom tönkretesz lelkileg!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom tönkretesz lelkileg! Meglehet ezt még menteni?

Figyelt kérdés
Napi 24 órából 8at alszik,a a maradék 16-ból 4et normális velem és a 12ben bunko nagyon. Nem értem. Mindíg sírok miatta, de őrültem szeretem...Nem bírom elhagyjni. Nincs más esély igaz?Vmivel mindíg megbánt,vagy belémköt...
2009. nov. 18. 20:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nem szadab ilyen sokat együtt lenni.

minden kapcsolat úgy romlik el ha sokat vannak együtt.

ha néha néha nem találkoznátok akkor sokkal yobban örülnétek egymásnak a következő találkozáson

2009. nov. 19. 10:59
 12/17 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt, ez az egész 1 éve tart...
2009. nov. 19. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Azt mondod, hogy egész nap vele vagy amikor nem alszik. Csodálkozol, hogy nem kedves veled mindig. Ne zaklasd és nem lesz bunkó. Hagyj neki egyedüllétet és akkor nyugodtabb lesz.
2009. nov. 19. 15:48
 14/17 A kérdező kommentje:
De együtt lakunk..
2009. nov. 19. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:
És nem dolgozik?
2009. nov. 19. 16:41
 16/17 A kérdező kommentje:
január elsején kezd, másik munkalyet változtatott, 1 hónapja. Kamionozik
2009. nov. 19. 16:45
 17/17 anonim válasza:
Nos énis ebben a cípőbe járok,én sem tudom mit tegyek,mert szeretem,még ha nagyon fáj is.Lefogytam,remegek minden nap.Ugráltat,és ha igazam van valamiben akkor sincs,mert csak neki lehet.Azt mondja ha nem tetszik mehetek.Csak az a baj ő mindenkivel ilyen volt,mármint az exeivel.Még a gyerekeivel sem törődik.És már vert is meg.Folyamatosan mások előtt is ugy beszél velem mint a kutyával,és ha nem akarok vele .........akkor erőszakoskodik,vagy fenyeget hogy öltözik és elmegy k...zni.Na akkor mit tegyek?Már ott tartok hogy nem nagyon kívánom ezek miatt.Bezzeg apámék előtt meg nem mer szólni,arra ők is jók hogy ha baj van segítség a szegényt,utánna meg lehordja őket mindennek.Az edigi élettársa nem költött aházára 7 év alatt,én 1hónap alatt 50 ezrett fektettem bele,ami szerinte nem igaz!!!Én csak élősködök rajta.Ja neki lehet 40 ezer forintos telója,nekem 500 ft os hajfestékre nem jut a saját pénzemből!!!!Na erre varjál gombot!Fogjunk össze akik igy vagyunk és hátha tudunk lépni.:)msn címem:moncsika4@homail.com
2010. nov. 16. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!