Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tönkretesz lelkileg! Meglehet ezt még menteni?
Figyelt kérdés
Napi 24 órából 8at alszik,a a maradék 16-ból 4et normális velem és a 12ben bunko nagyon. Nem értem. Mindíg sírok miatta, de őrültem szeretem...Nem bírom elhagyjni. Nincs más esély igaz?Vmivel mindíg megbánt,vagy belémköt...2009. nov. 18. 20:31
1/17 anonim válasza:
Bocs, de a nap 24 órájában együtt vagytok?
2/17 anonim válasza:
szólj neki hogy 8 órát dolgozzon, 4-et töltsön a haverokkal, és a maradék 4-et töltse veled. ezt most hülyeségnek gondolod, pedig én komolyan írtam!
3/17 anonim válasza:
ne hagyd. inkább hagyd ott és vegyél erőt magadon.tudod a választ csak megerősítés kell neked.
4/17 anonim válasza:
Jól érzed magad mellette? Ha nem, akkor lépned kell. Ha szűkös határidőn belül (itt max 1 hétre gondolok) látványosan változni fog, akkor megmenthető. (Bár akkor is ügyelj, a pasik csak a vitásabb idők erejéig "változnak", utána hajlamosak visszatérni bunkóbb formájukhoz. Ez esetben rúgd ki azonnal!) De valószínű, sokat nem fog változni, legalábbis jobb irányban nem.
Szóval: jól érzed magad mellette? Ha igen, akkor maradjon minden így, de akkor ne sírj hogy ez van. Ha nem, akkor pedig penderítsd ki! Jobb, ha utána 1-2 hétig fáj, mint az hogy év(tized)ekig!
5/17 A kérdező kommentje:
Talán attól félek a legjobban, hogy nagyon sokáig fájni fog. Túl lelkis vagyok. Az előző btomat fél év alatt felejtettem el... És őt nem szerettem ennyire,mint a mostani páromat...mostanában azért is belémköt, hogy túl édes a tea. És igaza van a 3.válaszolónak.lehet h csak megerősítés kellett......
2009. nov. 18. 21:26
6/17 anonim válasza:
Ha kitartasz mellette, hidd el, nem csak fél évig fog fájni! Tönkre fogsz menni ha nem lépsz.
7/17 anonim válasza:
Na, ha már abba is beleköt, akkor itt már végképp nincs remény. Vagy a szolgája leszel, akit majd ugráltathat, akit megalázhat - mert odáig fog fajulni a helyzet - vagy kilépsz.
8/17 A kérdező kommentje:
Tudom. Anyukám ma ugyanezt mondta, szóról szóra. Ő 15 éve tűr,mert nincs más lehetősége... Ezt nem szeretném..De szeretem:S
2009. nov. 18. 22:12
9/17 anonim válasza:
Maradj vele amíg tönkretesz lelkileg, és mikor rájön h már egy roncs vagy ő fog elhagyni. Ezt akarod? Gondolkozz el!
10/17 anonim válasza:
mióta jártok?
Ha már régóta, akkor tényleg nehéz lesz elfelejteni, de ha nemrégóta, akkor gyorsan lépj le, amíg könnyű is elfelejteni, meg nem is tesz tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!