Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén! Van egyáltalán a világon olyan házas ember, aki ne kacsingatott volna már más nő felé?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:29
11/14 anonim válasza:
Kevés van, de ez nem nem függő.
12/14 anonim válasza:
Sztem ez attól függ h milyen a nő. Ha a pasi tudja h a nő annyira szereti h megbocsát na akkor biztosan megcsalja. Pasimnak már kapcsolatunk elején kikötöttem ha meg mer csalni vagy bármi olyat tesz ami számomra már megcsalás(csók) azonnal otthagyom, és meg se próbáljon visszakapni. Tudom ez nem biztosít semmit, de legalább tudom h számára mikor múlik el a szerelem irántam. Mert nekem senki ne mondja h szereti és tiszteli a nőt,ha meg tudja csalni. Én reménykedem h a párom nem csal meg soha, mert azt hiszem sosem tudnám túltenni magam rajta:(
13/14 anonim válasza:
Ezzel h így kijelentetted csak azt érted el h jobban oda fog figyelni h ne derüljön ki, meg még akkor is tagadni fogja mikor a bizonyítékokat mutogatod neki:S
14/14 anonim válasza:
Mint a horgász. A méreten alulit visszadobja. Kifogja, de visszadobja. Nekem spec mindenki visszadobós, kivéve nyilván a barátnőmet. Hódítás van, annyi messze nem elég, amennyit a barátnőm igényel belőle. Ráadásul többet már vagy nyílt visszautasításnak tűnő reakciókkal, vagy szerepjátékban igényelhetne...
Egyszerűen maradni kell a jó sporthorgász magatartásnál. Ja, és rühellem a horgászatot, ahogy minden gittrágást. Lehet, hogy ezért kezelem a flörtkérdést is ilyen furán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!