Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pályakezdő munkanélküli, akinek van barátnője?
Már kezdem azt hinni, hogy amiatt nincs barátnőm, mert nincs munkám sem. Sőt, visszagondolva az utóbbi ismerkedéseimre, mindegyik sikertelensége arra vezethető vissza, hogy álláskereső vagyok. Ergo pénztelen csóró szar.
Hagytak már el engem olyanért 1 hónap után, akinek jófizető állása volt, én meg még csak végzős egyetemista voltam. Amikor szóba kerül, hogy ki mit csinál, már előre félek, hogy hogyan írjam le, hogy nincs munkám. Depresszió kerülget néha, ha erről van szó. Fogalmam sincs mihez kezdjek, naponta legalább 3 önéletrajzot küldök el és már év elejétől tart ez a folyamat.
Miért nem mész el külföldre?
Milyen diplomád van?
Milyen TAPASZTALATTAL rendelkezel?
Nyelvtudásod?
Amúgy igenis kell a zsé a csajokhoz mert valamiből el kell vinned teázni meg igenis egy FÉRFInak jó szakmája van és egzisztenciája,ez van kész.
26Ffi.
Szia! Az én pasimnak nincs munkája, és akkor se volt, amikor összejöttünk. Csak akkoriban még elhittem neki, hogy akar munkát, de nem talál. Tudom, hogy qrva nehéz, testközelből tapasztaltam. Megoldottuk, olcsó programokat csináltunk. Közben sajnos kiderült, hogy nem is akar dolgozni, csak hazudozott, hogy ne zrikáljam azért, mert nem keres munkát.
Szóval szerintem nem a munkanélküliség a baj, hanem az, hogyha valaki elvan ebben a pocsolyában és semmit nem tesz ellene. Szerintem rossz helyen keresed a neked való csajokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!