Baleset miatt munkanélküli pályakezdő vagyok, tb-m csak oktober 31ig van, a felépülésem február elejére mondják, Van e olyan hogy pályakezdő segély?
nos történt velem ez a baleset,meg akartam mosni egy üvegballont hogy abban milyen jól fog kinézni a pálinka, és amikor már végeztem a mosással, megcsúszott a kezemben,lejjebb engedtem kb 2 centit és hozzá koppant a legvékonyabb része a műanyag ládához ,szétrobbant egy 40 centis darab meg a kezemen csúszott le és jól bevágta....
a teljes gyógyulás kb fél év, az a bajom hogy csak oktober 31ig van tb-m(mivel most fejeztem be a sulit) utána meg fizetnem kell magam után, de én meg januárig kereső képtelen vagyok , és munkanélküli is.
nincs valami olyasmi hogy, pályakezdő segély , esetleg ha elmegyek a munkanélküli hivatalba és jelentkezem valami képzésre még gyorsan akkor az fizeti a tb-t utánam vagy sem?
ha jelentkezel munkaügyiben képzésre arra kapsz pénzt. viszont az nem ugy megy ahogy te gondolod (jó esetben is fél év mire küldenek valamiről valamit)
a másik lehetőség, hogy regisztrálsz pályakezdőként (ami ajánlott) kérsz igazolást, hogy regisztrált pályakezdő vagy, majd az önkormányzatnál kérvényezed hogy fizessék a TB-t rászorulás alapján.
pályakezdőknek segély nem jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!