Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan pályakezdő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan pályakezdő munkanélküli, akinek van barátnője?

Figyelt kérdés

Már kezdem azt hinni, hogy amiatt nincs barátnőm, mert nincs munkám sem. Sőt, visszagondolva az utóbbi ismerkedéseimre, mindegyik sikertelensége arra vezethető vissza, hogy álláskereső vagyok. Ergo pénztelen csóró szar.

Hagytak már el engem olyanért 1 hónap után, akinek jófizető állása volt, én meg még csak végzős egyetemista voltam. Amikor szóba kerül, hogy ki mit csinál, már előre félek, hogy hogyan írjam le, hogy nincs munkám. Depresszió kerülget néha, ha erről van szó. Fogalmam sincs mihez kezdjek, naponta legalább 3 önéletrajzot küldök el és már év elejétől tart ez a folyamat.

2013. nov. 18. 14:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Miért nem olyan lányokkal ismerkedsz, akiknél esetleg ez még szintén nem szempont (ahogy írtad is), vagy hasonló cipőben járnak, mint te? Pl. végzős egyetemista lányokkal?

Valószínűleg ők teljesen megértenék, hogy mi a helyzet, főleg, ha ők is ugyanezen mennek keresztül melókeresés közben...

2013. nov. 18. 15:26
 12/24 A kérdező kommentje:
Ilyenekkel ismerkedem elsősorban. Nekik már alap elvárás, hogy az illető finanszírozza a saját kis igényeiket.
2013. nov. 18. 15:29
 13/24 anonim ***** válasza:
nem büfészakra kellett volna menni, ha meg nem tetszik, lehet keresni állást másik városban, sőt másik országban is.
2013. nov. 18. 17:11
 14/24 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=oOUci7ljgYc&feature=youtu.be

egyébként, ha jobban odafigyelnél ismerkedésnél, akkor láthatnád, hogy ez nem mindenkinél szempont. csak ugye a nem pláza cicák számodra kevésbé vonzóak...

2013. nov. 18. 17:12
 15/24 A kérdező kommentje:
#13, amíg nem ismersz, rohadtul ne ítélkezz felettem és ne találgass. Köszi, puszi.
2013. nov. 18. 17:28
 16/24 anonim ***** válasza:

tehát te ítélkezel olyan emberek felet, akiket nem ismersz, de fordítva már nem annyira fincsi.

nem baj, ezzel is csak magadat minősíted.

pályakezdőként is lehet dolgozni, nem értem miért nem dolgozol

2013. nov. 18. 18:02
 17/24 A kérdező kommentje:
Kérdezd meg azt a több tízezer friss diplomást, hogy miért nem dolgozik, oké? Biztos mindenki lusta szardarab, ugye?
2013. nov. 18. 18:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Ne forgasd ki a szavaimat. Nem ezt mondtam, bár itt az oldalon találkoztam már olyannal is. Ha csak azért nincs munkád, mert úgy gondolod, hogy diplomásként 0 tapasztalattal megérdemled a magasabb fizut és derogál a kétkezi munka, akkor igen.
2013. nov. 18. 18:16
 19/24 anonim ***** válasza:
a reakciódból ítélve meg sem nézted a videót. igazad van, neked már nem kell többet tanulni...
2013. nov. 18. 18:18
 20/24 A kérdező kommentje:
Kb. 10 évig dolgoztam diákmunkásként nyaranta. Ne ítélkezz, míg nem ismered a másikat. Köszi, puszi újfent.
2013. nov. 18. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!