Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek a párom alkalmazottja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek a párom alkalmazottja?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve vagyunk együtt, nem régiben összeköltöztünk, hosszútávra tervezünk, annak ellenére, hogy fiatalok vagyunk. (ő 21F, én 20N)

Néhány hónapon belül indul párom vállalkozása, aminek kapcsán szüksége lesz egy irodavezetőre... Már pár hónapja mondogatja, hogy azt szeretné ha én lennék az. Egyrészt, mert a jelenlegi munkahelyemen is hasonló pozícióban vagyok, és minden szükséges feladatot el tudok látni. Másrészt meg mert bennem megbízik, egy idegent nem szívesen alkalmazna erre a célra. Ez jól is hangzik, mivel a jelenlegi munkahelyemen nem a legjobb a fizetésem és be sem vagyok jelentve... Viszont tartok tőle, hogy ha neki dolgoznék, az kárt tenne a kapcsolatunkban. Egyrészt mert úgy talán "túl sokat" lennénk együtt.. Másrészt pedig furcsa lenne ha ő lenne a főnököm.. Habár biztosan nem éreztetné vagy ilyesmi...

Vegyes érzéseim vannak ezt illetően. Ti mit gondoltok? Volt esetleg valaki hasonló helyzetben?

2013. nov. 18. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
ha jó a kapcsolatotok akkor szeritnem nyugodtan, sok házaspár van ebben a helyzetben és nagyon jól müködik.
2013. nov. 18. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:

nincs ebben semmi

ami fontos h legyen szerződés !!!!

és be legyél jelentve rendesen

am ha ügyesek vagytok akkor megy külön a munka és külön a magánélet

2013. nov. 18. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok, mint te, de nálunk eddig nem okozott semmiféle problémát. Igaz, mi már több, mint 4 éve vagyunk együtt és 3 éve együtt is lakunk, így attól nem is féltem, hogy "túl sokat leszünk együtt", mert szerencsére jól el tudunk lenni egy légtérben úgy, hogy közben nem folytjuk meg egymást, nem élünk a másik nyakán, stb, úgyhogy ez szerencsére nem volt gond.

Attól féltem kicsit én is, hogy a munkát talán nem lesz szerencsés keverni a kapcsolattal, de mindent ugyanúgy meg tudunk beszélni, mint előtte. Ha a munkával van gond, azt is ugyanúgy meg tudjuk oldani együtt, mintha a kapcsolatunkban merülne fel probléma, amit meg kell beszélni, szóval ha alapvetően a kapcsolatotok jól működik és kiegyensúlyozott, harmonikus a viszonyotok egymással, akkor szerintem nyugodtan belevághatsz. :)

2013. nov. 18. 14:42
 4/5 A kérdező kommentje:
okés, köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 18. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, ezt neked kell tudnod. Nem vagyunk egyformák. Én nagyon szeretem a páromat, de időnként szükségem van egy kis magányra.
2013. nov. 19. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!