Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsősorban a nők rossz tulajdo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban a nők rossz tulajdonságai (párkeresési szokásai) a felelősek azért, hogy sok fiatalnak nincs életcélja, jövőképe?

Figyelt kérdés

2013. nov. 18. 05:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez a rész a lényege: Alapjában véve vannak azok, akik nagyobb igények nélkül boldogan éltek úgy, ahogy a kommunista rendszer hagyta, ezzel szemben az ambiciózusak imádják azt a tényt, hogy napjaink világában szabadon kergethetik az álmaikat.

Manapság is vannak ilyen emberek, akik nagyobb igények nélkül élik az életüket és csak azért élnek hogy éljenek. Semmi céljuk, nincsenek vágyaik, de úgy vannak vele, ha már megszülettek, kivárják míg eljön értük a halál.

Ők is sokan vannak és el kell tartani őket. Miattuk van az hogy úgy áll a helyzet ahogy áll.

Gondolja arra hogy egyedül élsz, dolgozol, jól keresel, jól élsz, nincs semmi gondod, bajod.

Majd befogadsz x embert, mert nincs hol lakniuk. Dolgozni nem dolgoznak, de etetni itatni kell őket, fűteni kell rájuk, öltöztetni, egészségügyi és egyéb ellátásban kell részesíteni őket és ezt a te pénzedből. Vajon továbbra is jól fogsz élni? Továbbra is boldogan fogsz élni? Szerintem nem. Ilyen a mai rendszer is. Fizetni kell az emberek egészségügyi ellátását, oktatását, ételét, italát, szórakozását stb. És kinek a zsebéből kell fizetni? Azokéból akik dolgoznak. Persze hogy magasak az adók, és deficites a gazdaság.

2013. nov. 18. 14:02
 22/26 anonim ***** válasza:
Értelmetlen amit írsz, fiatal lehetsz. Nincs időm vitatkozni, de a jelenlegi rendszer a többségnek nem jó. Pénzügyekben tehetséges és törekvő ember a társadalom néhány százaléka. Az orvos vagy fizikus aki tehetségesebb és hasznosabb ezerszer, az meg nem tud gyereket vállalni.
2013. nov. 18. 14:07
 23/26 anonim ***** válasza:

Mint látod nem csak én írom ezt.

Nincs időd? Te is tudod hogy van időd bőven.

Nem jó a mai rendszer a többségnek. Úgy bírom amikor azt mondják hogy a lakosság 1%-nak több vagyona van mint a 99%-nak. Miközben amerika lakosságának kb. 8-9%-a tartozik a milliomosok közé. Aztán nagyobb százalékának van 100 ezrekben mérhető vagyona és néhány százaléknak milliárdjai vannak. Tehát kb. a lakosság felének van megfelelő életkörülményeket biztosító vagyona.

Ez azért nem olyan rossz arány.

2013. nov. 18. 14:18
 24/26 A kérdező kommentje:
#13 Nem tudom miből feltételezted ezt...
2013. nov. 18. 21:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Mindenki nyugodjon le a pitsàba, a rézfaxú a hibàs, mondtam!
2013. nov. 18. 21:13
 26/26 anonim ***** válasza:
Nincs időm, mert nekem is fontos szerepem van a társadalomban. Kisgyerek.
2013. nov. 18. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!