Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl sokat kérek?
Figyelt kérdés
15 hónapja vagyunk együtt a barátommal, csak azt kértem tőle, hogy szokjon le a cigiről, de azt mondja hogy nem megy. Inkább azt választaná, mint engem...De én megtettem neki azt, h letöröltem 1 fiúbarátomat, akire féltékeny volt, és megzsarolt: vagy ő, vagy a barátom. Őt választottam, de ő úgy látszik nem szeret annyira, mint a cigit...(én 18, ő 20)2013. nov. 17. 14:54
1/5 anonim válasza:
Igen sokat kérsz! De a pasidtól nem volt szép dolog, hogy inkább a cigi mint te. Nem szeret a pasid amúgy. Azt kellet volna mondania, hogy nem szeretnék leszokni róla és ezt ne erőltesd vagy megpróbálok leszokni róla. Gondolkkodj el szerintem.
2/5 anonim válasza:
Amikor megzsarolt akkor küldted volna el a fenébe, de még most sem késő hajrá !
3/5 anonim válasza:
Igen, túl sokat kértél.
Ne haragudj, de rettenetesen ostoba is vagy, ha hagyod magad zsarolni. Neked milyen érzés lett volna, ha a barátod töröl le egy lány miatt? Nagy barátság lehetett ez!
A kapcsolatodból meg nem lesz semmi, te teljesítettél egy értelmetlen, zsarnok kérést, ő meg valószínűleg semmit nem tenne meg érted.
4/5 ASOT válasza:
Mind a 2-en ostobák vagytok és hülyék zsaroljátok/zsaroltátok egymást.
5/5 anonim válasza:
Mi a fenének jöttél össze bagóssal? gusztustalan....mostmár kár vinnyognod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!