Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek más nemzetiségű a párja?
Én ismerek két párt, akiknek más nemzetiségű a partnere. Mindkét páros kicsivel több, mint egy éve van együtt. Az egyik párnál a lány németországi, a pasi svéd, a másiknál a pasi szintén svéd a lány kárpátaljai. Nem tűnik úgy, mintha lennének nyelvi nehézségeik, angolul tudnak mindannyian nagyon jól (főleg a német-svéd páros), de a magyart is szinte alig-akcentussal beszélik. A kárpátaljai csaj mondjuk jobban beszél magyarul, mint a többiek, de még így is.
Különben egy éves ösztöndíjprogramon ismerkedtek meg (és én is velük), amit direkt határon túliaknak találtak ki. Nyilván ez idő alatt más szerelmek is szövődtek, csak azokkal nem vagyok olyan jó ismertségben, így nem tudok mit mondani :)
Különben én meg vajdasági magyar vagyok, a barátom meg magyarországi, de mondtad, hogy ez nem számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!