Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek más nemzetiségű a párja?

Figyelt kérdés
Hogy ismerkedtetek meg? Nincsenek nyelvi nehézségek?
2013. nov. 17. 14:34
1 2
 1/18 kismutyesz_ ***** válasza:
46%
Szlovákiai magyar vagyok, Ő magyarországi. Nincsenek nehézségek. :) 16/f
2013. nov. 17. 14:36
 2/18 kismutyesz_ ***** válasza:
Ja és ennek az oldalnak köszönhetően ismertem meg. (első voltam)
 3/18 A kérdező kommentje:
Azt úgy elhiszem, az azért teljesen más. :D
 4/18 anonim ***** válasza:
En Romániai Magyar vagyok...Engem itt csak átvertek a lányok!
2013. nov. 17. 14:38
 5/18 anonim ***** válasza:
Volt és lesz is. De voltak nyelvi akadalyok de idővel egyre kevesebb
2013. nov. 17. 14:39
 6/18 kismutyesz_ ***** válasza:
Kb ugyanaz van velem is, mint a 4-es válaszolóval. Az itteni lányoknak nem igazán kellek, a mentalitásom is eltérőbb. (első és második voltam)
2013. nov. 17. 14:41
 7/18 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2013. nov. 17. 14:46
 8/18 anonim ***** válasza:
Félvér roma származású vagyok és eddig csak Magyar barátnőim voltak és nem volt semmi gond.
2013. nov. 17. 14:47
 9/18 A kérdező kommentje:
Jó hát, aki csak félig roma, vagy erdélyi, felvidéki vagy akár vajdasági magyar az azért más. A nyelv legalább ugyanaz...és olyan nagy eltérések nincsenek...
2013. nov. 17. 14:49
 10/18 anonim ***** válasza:

Én ismerek két párt, akiknek más nemzetiségű a partnere. Mindkét páros kicsivel több, mint egy éve van együtt. Az egyik párnál a lány németországi, a pasi svéd, a másiknál a pasi szintén svéd a lány kárpátaljai. Nem tűnik úgy, mintha lennének nyelvi nehézségeik, angolul tudnak mindannyian nagyon jól (főleg a német-svéd páros), de a magyart is szinte alig-akcentussal beszélik. A kárpátaljai csaj mondjuk jobban beszél magyarul, mint a többiek, de még így is.

Különben egy éves ösztöndíjprogramon ismerkedtek meg (és én is velük), amit direkt határon túliaknak találtak ki. Nyilván ez idő alatt más szerelmek is szövődtek, csak azokkal nem vagyok olyan jó ismertségben, így nem tudok mit mondani :)

Különben én meg vajdasági magyar vagyok, a barátom meg magyarországi, de mondtad, hogy ez nem számít. :)

2013. nov. 17. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!