Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg lúzer lennék, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lúzer lennék, mert visszautasítottam egy jó nőt?

Figyelt kérdés

Szórakozó helyen megismerkedtem egy jó nővel. A nő azt akarta, hogy menjek fel hozzá. De én az ilyen nőt ri*binek tartom, aki mindjárt azt akarja és nekem olyan nő nem kell, ezért visszautasítottam. A csaj botránkozós nevetéssel azt mondta "hallod te egy igazi lúzer vagy".

Miért gondolt lúzernek ez a nő, valóban az lennék?

2013. nov. 17. 10:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit tudott rá vakkantani kínjában, mert nem erre számított.
2013. nov. 17. 12:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még nem vagy lúzer, a nőnek rosszulesett a visszautasítás, gondolom hirtelen meg is lepődött és így reagálta le, hogy mégse essen akkora csorba a "becsületén".
2013. nov. 17. 12:15
 13/24 csizia ***** válasza:
Ezesetben valószínűleg egy "nőies" vastag szép szájú jóképű pasi vagy, akivel szivesen lennének együtt a nők. Furcsa fintora sorsnak, hogy nincs benned elég "tesztoszteron" nem vagy "kanos" és fogalmad sincs róla, hogy egy-két ember milyen szinten élvezi a sexet és milyen szintű extázist él át ha megkefélhet egy jó nőt. A lúzer kifejezés ezt takarja. Van valamid amit sajnos nem tudsz kiélvezni. Bocs ha megsértettem az egódat de ez az igazság. Attól te még lehetsz nagy ember. De ebből a szempontból bizony, lúzer vagy. :)
2013. nov. 19. 01:27
 14/24 A kérdező kommentje:

csizia

Tudod én intelligensen élem meg a szexualitást,hidd el ahogy te fogalmazol, igenis nagyokat keféltem és szeretem a szexet csak nem akárkivel. Az állatok szexelnek mindenkivel aki nőnemű (megy a kakas aztán ráugrik a tyúkra) Attól vagyunk emberek, hogy érzelmeink vannak, ösztönöknek tudunk parancsolni. Bocs, hogy emberként élem meg a szexualitást és nem állatként.

2013. nov. 19. 20:21
 15/24 csizia ***** válasza:

Hát akkor lehet állat vagyok. De nekem a jó nő az jó nő. Ha nem vagy éppen szerelmes és párkapcsolatban akkor meg kell adni neki az esélyt. Attól még, hogy imád kefélni lehet sok dologba meg jóval toleránsabb meg inteligensebb mint az aki hetekig vagy esetleg hónapokig húzza a dolgot. Lehet, hogy Ő lett volna életed szerelme... Nálam például teljesen külön dolog a sex meg a szerelem. De valóban ez már bonyolultabb kérdés, hogy mi tesz jót egy férfinak. Nem vagyunk egyformák. Szerintem meg az az emberi ha külön tudod kezelni a sextől a komoly érzelmeket. Igenis a sex az állati része az embernek. Ha sok a tesztoszteron jobban élvezed ez ennyi.. De nem tudom leesett e, hogy én nem neveztelek Lúzernek, csak rávilágítottam arra, hogy több igazság létezik. Ha annyira emberi akarsz lenni akkor előítéletek nélkül próbáld megérteni az embertársaid viselkedését. Próbáltam neked segíteni mivel kérdést tettél fel, hogy ez a nő miért viselkedett így. Az ő nézőpontjából lúzer vagy. De a kérdésedre a válasz, nem nem vagy lúzer. :)

Ja és ne helyezd magad annyira az állatok fölé. Vannak olyan állatok amik jóval magasabb szinten élik meg a létezést mint az ember. De ez már nem ide tartozó téma...

2013. nov. 20. 08:30
 16/24 csizia ***** válasza:
Ja és tudom mi a különbség a szex és a szeretkezés között..
2013. nov. 20. 08:33
 17/24 csizia ***** válasza:
"csak nem akárkivel" (jó nő) Amúgy ez nem gondolod, hogy ellentmond? De már csak szőrszálat hasogatok. Csak mert szépségkirálynő választásnál is meg kell szólalni meg ilyenek.
2013. nov. 20. 09:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Abból is sokat meg lehet tudni valaki személyiségéről, ahogy egy udvarias visszautasításra reagál. Ennyiből nekem egy önimádó bunkónak tűnt. És egy férfi sem köteles az égvilágon minden nőnek igent mondani, annak sem, aki jó nőnek számít, de neki nem az esete.
2013. nov. 20. 10:24
 19/24 csizia ***** válasza:

Hát ja.. Emberek vagyunk, hibázunk. Valaki heves vérmérsékletű, valaki hamar ítél... :) Nem tudom mennyi idős vagy. De egyet ne feledj. Nem minden az aminek látszik. A pszichopaták meg a szociopaták például pont nem ilyen hevesen fognak reagálni egy esetleges visszautasításra. Azt utána éveken keresztül mérgeznek. néha szó szerint... Közben pedig teljesen normálisan viselkednek még szerelmes is vagy beléjük... ki is használják rendesen.

Ha te azt hiszed meg tudsz ítélni egy embert két mondatból amellett, hogy te is önelégült vagy, még óriásit tévedsz is.

2013. nov. 20. 13:26
 20/24 csizia ***** válasza:
Azt, hogy valóban ki milyen Jellem inkább a nők feladata megállapítani. Mivel ők erre fejlődtek. A durva pedig az, hogy "néha" még ők is tévednek. (Női agy Férfiész)Ezt olvasgasd pld.
2013. nov. 20. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!