Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lúzer lennék, mert visszautasítottam egy jó nőt?
Szórakozó helyen megismerkedtem egy jó nővel. A nő azt akarta, hogy menjek fel hozzá. De én az ilyen nőt ri*binek tartom, aki mindjárt azt akarja és nekem olyan nő nem kell, ezért visszautasítottam. A csaj botránkozós nevetéssel azt mondta "hallod te egy igazi lúzer vagy".
Miért gondolt lúzernek ez a nő, valóban az lennék?

csizia
Tudod én intelligensen élem meg a szexualitást,hidd el ahogy te fogalmazol, igenis nagyokat keféltem és szeretem a szexet csak nem akárkivel. Az állatok szexelnek mindenkivel aki nőnemű (megy a kakas aztán ráugrik a tyúkra) Attól vagyunk emberek, hogy érzelmeink vannak, ösztönöknek tudunk parancsolni. Bocs, hogy emberként élem meg a szexualitást és nem állatként.

Hát akkor lehet állat vagyok. De nekem a jó nő az jó nő. Ha nem vagy éppen szerelmes és párkapcsolatban akkor meg kell adni neki az esélyt. Attól még, hogy imád kefélni lehet sok dologba meg jóval toleránsabb meg inteligensebb mint az aki hetekig vagy esetleg hónapokig húzza a dolgot. Lehet, hogy Ő lett volna életed szerelme... Nálam például teljesen külön dolog a sex meg a szerelem. De valóban ez már bonyolultabb kérdés, hogy mi tesz jót egy férfinak. Nem vagyunk egyformák. Szerintem meg az az emberi ha külön tudod kezelni a sextől a komoly érzelmeket. Igenis a sex az állati része az embernek. Ha sok a tesztoszteron jobban élvezed ez ennyi.. De nem tudom leesett e, hogy én nem neveztelek Lúzernek, csak rávilágítottam arra, hogy több igazság létezik. Ha annyira emberi akarsz lenni akkor előítéletek nélkül próbáld megérteni az embertársaid viselkedését. Próbáltam neked segíteni mivel kérdést tettél fel, hogy ez a nő miért viselkedett így. Az ő nézőpontjából lúzer vagy. De a kérdésedre a válasz, nem nem vagy lúzer. :)
Ja és ne helyezd magad annyira az állatok fölé. Vannak olyan állatok amik jóval magasabb szinten élik meg a létezést mint az ember. De ez már nem ide tartozó téma...

Hát ja.. Emberek vagyunk, hibázunk. Valaki heves vérmérsékletű, valaki hamar ítél... :) Nem tudom mennyi idős vagy. De egyet ne feledj. Nem minden az aminek látszik. A pszichopaták meg a szociopaták például pont nem ilyen hevesen fognak reagálni egy esetleges visszautasításra. Azt utána éveken keresztül mérgeznek. néha szó szerint... Közben pedig teljesen normálisan viselkednek még szerelmes is vagy beléjük... ki is használják rendesen.
Ha te azt hiszed meg tudsz ítélni egy embert két mondatból amellett, hogy te is önelégült vagy, még óriásit tévedsz is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!