Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg lúzer lennék, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lúzer lennék, mert visszautasítottam egy jó nőt?

Figyelt kérdés

Szórakozó helyen megismerkedtem egy jó nővel. A nő azt akarta, hogy menjek fel hozzá. De én az ilyen nőt ri*binek tartom, aki mindjárt azt akarja és nekem olyan nő nem kell, ezért visszautasítottam. A csaj botránkozós nevetéssel azt mondta "hallod te egy igazi lúzer vagy".

Miért gondolt lúzernek ez a nő, valóban az lennék?

2013. nov. 17. 10:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mondtad volna hogy menj anyá,dba
2013. nov. 17. 10:12
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg számít egy ribi véleménye? Ne azt nézd, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja ...
2013. nov. 17. 10:12
 3/24 anonim ***** válasza:
70%

:DDDDDDDDDDD

Helyedben ilyen lett volna Living Room-ba év elején tuti felmentem volna... húzok gumit és kész :DDDD

Most nem mind1 :D Ha neked jó akkor annyi... és attól ő ribi marad....

2013. nov. 17. 10:13
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyasmi, mintha egy nő leidiótázna valakit, mert nem ájult el a bájaitól.
2013. nov. 17. 10:16
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Csak fájt az egójának, hogy nem akartad megdugni.

Tudod, a külső nem minden. Én is utasítottam már vissza olyan nőt, akit bárki más megdugott volna, mert egyszerűen a személyisége nem jött be. Van ilyen. Ez is csak azt mutatja, hogy egy normális pasi vagy, aki nem csak a farka után megy.

2013. nov. 17. 10:17
 6/24 anonim ***** válasza:
Ha aznap ismerted meg és már fel is hívott magához, akkor tényleg ribi, ne foglalkozz a véleményével. Egy normális nő első találkozáskor nem hívja fel a férfit a lakásra.
2013. nov. 17. 10:19
 7/24 csizia ***** válasza:
59%
Hát, nem mind1 miért nem mentél el vele. :) "De én az ilyen nőt ri*binek tartom, aki mindjárt azt akarja és nekem olyan nő nem kell, ezért visszautasítottam." Ez lehet EGO is. A valószínű inkább az, hogy betojtál. Ami nem jelenti azt, hogy lúzer vagy hanem inkább szégyenlős, félénk, gyáva. Persze ha szórakozóhely akkor lehet simán csak ki akartak rabolni vagy még roszabb.
2013. nov. 17. 10:36
 8/24 anonim ***** válasza:
Megsértetted az önérzetét és így próbált visszavágni.
2013. nov. 17. 10:43
 9/24 A kérdező kommentje:

csizia.

Többször volt régebben egyéjszakásom szórakozóhelyen, ennél jobb nőkkel is csak már elegem lett, szóval gyávaságról szó sincs!!

2013. nov. 17. 11:54
 10/24 anonim ***** válasza:
Akkor vagy lúzer, ha az eset után még agyalgatsz is rajta. Visszautasítottad, ő hisztis I°icsa módjára reagált, lépj tovább!
2013. nov. 17. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!