Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lúzer lennék, mert visszautasítottam egy jó nőt?
Szórakozó helyen megismerkedtem egy jó nővel. A nő azt akarta, hogy menjek fel hozzá. De én az ilyen nőt ri*binek tartom, aki mindjárt azt akarja és nekem olyan nő nem kell, ezért visszautasítottam. A csaj botránkozós nevetéssel azt mondta "hallod te egy igazi lúzer vagy".
Miért gondolt lúzernek ez a nő, valóban az lennék?

:DDDDDDDDDDD
Helyedben ilyen lett volna Living Room-ba év elején tuti felmentem volna... húzok gumit és kész :DDDD
Most nem mind1 :D Ha neked jó akkor annyi... és attól ő ribi marad....

Nem. Csak fájt az egójának, hogy nem akartad megdugni.
Tudod, a külső nem minden. Én is utasítottam már vissza olyan nőt, akit bárki más megdugott volna, mert egyszerűen a személyisége nem jött be. Van ilyen. Ez is csak azt mutatja, hogy egy normális pasi vagy, aki nem csak a farka után megy.

csizia.
Többször volt régebben egyéjszakásom szórakozóhelyen, ennél jobb nőkkel is csak már elegem lett, szóval gyávaságról szó sincs!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!