Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy haverom, akit visszaut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy haverom, akit visszautasítottam és most mérges rám. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ráadásul nagyon érzékeny ember, de nem értem. Régen pont ő utasított vissza, nekem azóta van barátom és nagyon rőámmozdult mostanában. Nem akarom, hogy haragudjon rám, ilyesmi. Kedvesen utasítottam vissza de nagyon berágott. És persze nem fogom megcsalnivagy ilyesmi a barátomat, mert szeretem, nem értem a logikáját, de még is aranyos fiú, kedvelem de csak barátilag. Szerintetek meg tud nekem bocsátani?
2013. szept. 10. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
ne azért de ha nem bocsált meg akkor nagyon furcsa egy fazon ha meg te megteszed barátod ellenére akkor te meg nagyon szemét vagy..
2013. szept. 10. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
én is tucatszor járok így nálunk ilyenkor megy a távolságtartás de megbocsát ha rendes a barátság fennmarad-e az viszont ilyenkor rajta múlik mennyire bírja elviselni hogy mással vagyilletve hogy Kikosaraztad..van aki buszkesgbol sertettsegbol
2013. szept. 10. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
ilyenkor eltűnik az életedből*
2013. szept. 10. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Barátság ilyenkor nem tartható fent, járjatok külön utakon.
2013. szept. 10. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, az ilyen pasival nem érdemes kezdeni. Mi az, hogy berágott rád, mert visszautasítottad? Tipikus gyerekes férfihúzás. Szokja meg és fogja fel, hogy lesz olyan az életben, aki nem akar tőle semmit. Ez teljesen normális, ez mindenkivel előfordul. De ha ezt nem bírja komolyan kezelni, hanem rád haragszik, az szaralakság.

Erre van egy igen jó mondás, hogy ha egy lányt visszautasítanak, akkor a lány napokig fog gondolkodni azon, hogy mi benne a hiba, miért nem elég jó. Ha egy pasit utasítanak vissza, akkor a pasi átmegy totál idiótába és megharagszik a lányra, mert mi az, hogy nem tetszik ő valakinek? Ezzel súlyos problémák vannak.

Én hagynám a francba. Barátok voltatok, most meg azért vergődik, mert csak barátja akarsz lenni. Mintha nők barátjának lenni olyan szörnyű lenne! Ha valaki nem elégszik meg a barátságoddal, akkor tutibiztos, hogy nem érdemli meg a puncidat sem.

2013. szept. 10. 21:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kicsit scene vagy emós külsőm van, nem tudom, de az a fiú emo és akkor az ilyen csajokat emészti fel, viszont nekem van komoly kapcsolatom és már az felháborított picit, hogy ki is van írva, hogy van barátom, mégis fel akar szedni. Ami már alapból azért nem működne, mert messze lakik innen. Viszont régebben is kikosaraztam, csak akkor nem ennyire egyértelműen, utána normális volt egy ideig.
2013. szept. 10. 21:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ellenségesen reagált egy udvarias visszautasításra, nem tartja tiszteletben a párkapcsolatodat, elsőre meg sem értette, mi az, hogy "nem" (talán nem is igazi barát, csak azóta is a megfelelő pillanatra várt, hogy üldözhessen a szerelmével. Nehogy már te kérj bocsánatot.
2013. nov. 20. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!