Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélt pasinál mire kell vigyázni szex közben?
A barátom említette, hogy még gyerekkorában körülmetélték. Még nem feküdtünk le, de már hamarosan szeretnénk.
Én még nem voltam ilyen pasival, akinek ilyen lett volna a hímvesszője. Az ő szerszámuk érzékenyebb? Mire figyeljek? Nem akarok neki kellemetlenséget okozni, csak nagyon kellemes érzéseket! :)
Látom ez az oldal is teli van nácikkal.
Semmivel sem különb mint aki nincs körülmetélve, maximum az érzékenysége más.
Mondom, hogy nem zsidó! Olyan hihetetlen, hogy gyerekkorában fitymaszűkülete volt?!
Még ha az is lenne, akkor se kellene jönni itt az előítéletekkel.
Amúgy a sex vagy megy vagy nem. Ha nem megy akkor az emberek nagy része nekiállja hibáztatni a másikat. Szerintem akiknek megy azok örüljenek neki, akiknek meg nem azok fogadják el egymást. Feltétel nélküli szeretet.... Mostanában divat hangoztatni de az emberek 99% ának fogalma sincs mi az...
Leplezetlen kárörömöt érzek a rengeteg idővel összeomlott kapcsolat miatt, akik a jól működő sex miatt álltak össze eleinte... A szerelem, sex és párkapcsolatok. Szerintem maga a káosz. :) Sok-sok ember boldogtalan mert nem a megfelelővel van együtt. Sőt, halvány lila gőze sincs ki kéne neki valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!